Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το #TheCrown συνέτριψε τον πραγματικό γάμο της Diana!

  27/11/2020 14:40
Το  #TheCrown συνέτριψε τον πραγματικό γάμο της Diana!

Το #TheCrown συνέτριψε τον πραγματικό γάμο της Diana!

  27/11/2020 14:40
 
29 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είδαν την σειρά στην πρώτη της εβδομάδα

Το Netflix έκανε το μεγαλύτερο ρεκόρ με την τέταρτη σεζόν της σειράς και αυτό που συνέβη είναι πραγματικά απίστευτο και τρομερό. Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο Netflix το Crown ξεπέρασε σε viewers ακόμη και τον original γάμο του Κάρολου και της Νταϊάνα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως 29 εκατομμύρια συνδέθηκαν στην πλατφόρμα και είδαν το royal drama στην πρώτη εβδομάδα προβολής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Κάρολος με την επιστροφή της τέταρτης σεζόν #TheCrown

Ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα νούμερα από το Netflix, το δημοσίευμα λέει πως οι άνθρωποι που είδαν τον τηλεοπτικό γάμο της Νταϊάνα και του Κάρολου στο Crown ήταν περισσότεροι από αυτούς που τον παρακολούθησαν στην πραγματικότητα το 1981. Η Sun αναφέρει πως περίπου 29 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είδαν την σειρά στην πρώτη της εβδομάδα, και αυτό σημαίνει πως ήταν 600 χιλιάδες περισσότεροι από τον πριγκιπικό γάμο του 1981.

Η είδηση αυτή μας ξάφνιασε, είναι όμως μια απόδειξη πως το δράμα του Netflix και η ιστορία της Diana δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Και ενώ δεν έχουμε τελειώσει καλά καλά τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, εμείς περιμένουμε ήδη την Πέμπτη και προτελευταία.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας