Ανταλλαγή εξωδίκων Κοκλώνη – Ραχήλ Μακρή για το #J2US και στην μέση ο ΠΑΟΚ

 

 

Εξώδικα φαίνεται πως έχουν ανταλλάξει ο Νίκος Κοκλώνης με τη Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» Τι ζητά η πρώην βουλευτής, τι απαντά ο παραγωγός και παρουσιαστής;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγήκαν στην επιφάνεια παλαιότερα σχόλια της πρώην βουλευτή κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και ακολούθησε το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο J2US.

Τότε κάποιοι είπαν μήπως το τροχαίο αποτέλεσε και μια «εύκολη λύση» για τη διοίκηση του OPEN/Οmega, ώστε η Ραχήλ Μακρή να οδηγηθεί στην έξοδο, αλλά άνθρωποι του καναλιού επιβεβαίωσαν ότι το αμάξι της είχε ζημιές και το ατύχημα υπήρξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα αυτά η πρώην συμμετέχουσα του J2US δεν τα θεωρεί συμπτώσεις, αλλά μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής για να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού», επιμένει ότι χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και το βίντεό της στην έναρξη του J2US για να μπορούν μετά να τη βγάλουν στη συνέχεια και ότι ο Ηλίας Βρεττός αφαίρεσε τις κοινές τους φωτογραφίες μετά από απαίτηση της παραγωγής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Ραχήλ Μακρή-σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ-, έχει δεχτεί μεγάλη βλάβη στην τιμή και την υπόληψή της γιατί είχε υποσχεθεί να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό και ζητά το οικονομικό ποσό που θα έπαιρνε μέχρι τη λήξη της σύμβασης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει σε όλο αυτό, ότι η σύμβαση του κάθε παίκτη μπορεί να λυθεί οποιαδήποτε στιγμή για λόγους προγραμματισμού και ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε έχουν ήδη καταβληθεί.

Δες όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φιλανθρωπικά παιχνίδια όπως το J2US δημιουργούν έναν ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών, ενώ δεν θα έπρεπε. Η χαρά που μας δίνει αυτό το σόου μετατρέπεται σε δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες. (…) Η εταιρία παραγωγής έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και η κ.Μακρή το έχει υπογράψει αυτό. Αν ρωτάς εμένα, ήθελα η Ραχήλ να είναι μαζί μας και πάλι, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν».

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η κ. Μακρή που συμπαθώ πολύ, είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια, ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Είναι πληρωμένη μέχρι το επεισόδιο του Σαββάτου».

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ξαφνιάστηκαν με την εν λόγω αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη.

 

ΗΡαχήλ Μακρή θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με επιστολή προς τα μέσα αναφέρει,

«Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο Κοκλώνη, κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, η οποία συμπυκνώνεται στις πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν για την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή.

Σημειωτέον, ότι ο κ. Κοκλώνης κατέβαλλε τα οφειλόμενα για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την επίδοση του εξωδίκου ΚΑΙ όχι πριν όπως ψευδώς ισχυρίζεται.

Ωστόσο, καμία εκπομπή δεν με κάλεσε να εκθέσω την άποψη μου όπως όφειλε να πράξει από την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Χθες το βράδυ, ο κ. Κοκλώνης μου ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι για να μου απαντήσει σχετικά με την συμμετοχή μου και σήμερα το πρωί εντελώς αντισυμβατικά, δημοσίευσε ο ίδιος το θέμα περί της αποστολής εξωδίκου μου, βαπτίζοντας “ατύχημα” την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ήταν η αφορμή προκειμένου να καμφθούν οι δήθεν απειλές που δεχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ζήτημα για εμένα αποτελεί ο διασυρμός που έχω υποστεί και όχι τα χρήματα. Επειδή από κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μάθετε την αλήθεια, παρακάτω ακολουθεί το εξώδικο που απέστειλα και στο οποίο αναλυτικά περιγράφονται οι αληθείς ενέργειες του κ. Κοκλώνη»

Δες παρακάτω όσα αναφέρει το εξώδικο που απέστειλε η Ραχήλ Μακρή.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!