Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το βρισίδι της Εριέττας στην Ραφαέλα «Είσαι ζώο! Ένα μηδενικό, ένα κουλουράκι»

  27/11/2020 09:09
Το βρισίδι της Εριέττας στην Ραφαέλα «Είσαι ζώο! Ένα μηδενικό, ένα κουλουράκι»

Το βρισίδι της Εριέττας στην Ραφαέλα «Είσαι ζώο! Ένα μηδενικό, ένα κουλουράκι»

  27/11/2020 09:09
 

Η Εριέττα στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα την Ραφαέλα από την Αθηένου! Ο Παναγιώτης τσαντίστηκε γιατί δεν τον φίλησε η Νικολέτα όπως τον φίλησαν όλες οι άλλες! Το ατύχημα του Παναγιώτη και της Αντζελίνας στο #TheBachelorGR

Μετά τη δοκιμασία των κοριτσιών με τη σύμβουλο σχέσεων – που επιστράτευσε ο Παναγιώτης για να εξακριβώσει τα πραγματικά τους αισθήματα –  αλλά και μετά το ραντεβού της Νικολέττας μαζί του, τα αίματα άναψαν στο σπίτι και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν.

Η Εριέττα άρχισε να μιλά για τα αισθήματά της για τον γοητευτικό εργένη  λέγοντας πως ζήλεψε τη Νικολέττα καθώς θα ήθελε να είναι εκείνη στη θέση της και στο ραντεβού μαζί του με τη Ραφαέλα να τη διακόπτει λέγοντας πως δεν είδε καθόλου πάθος από πλευράς της για τον Παναγιώτη αποκαλώντας την εμμέσως πλην σαφώς ψεύτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εκείνη, άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει: «Ανθρώπινη αντίληψη δεν έχεις αφού ούτε άνθρωπος είσαι. Είσαι ζώο» και συνέχισε βάζοντάς στο στόχαστρο αυτή τη φορά τη Βίβιαν αποκαλώντας την “ακατάλληλη¨ για συγκατοίκηση αφού ούτε το πιάτο της δεν μπορεί να μαζεύει.

H ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Παναγιώτη και τη Νικολέττα στο The Bachelor είναι ηλεκτρισμένη κάτι που φάνηκε από το χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ζήλια της νεαρής κοπέλας που έχει αρχίσει να πνίγει τον γοητευτικό εργένη.

Στο επεισόδιο η ένταση ανάμεσά τους συνεχίστηκε. Στην ομαδική δοκιμασία που είχαν η Νικολέττα προσπάθησε να κρύψει την ζήλια της ωστόσο η κίνησή της στο τέλος να μην χαιρετήσει τον Παναγιώτη ήταν κάτι που τον εκνεύρισε πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος που το ίδιο βράδυ πήγε να τη βρει στο σπίτι.

Οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο με εκείνη να του εξηγεί όλα όσα αισθάνεται και τον Παναγιώτη από τη δική του πλευρά να της λέει ότι όλο αυτό την πνίγει. Στη συνέχεια, η Νικολέττα ξέσπασε σε κλάματα με τον Παναγιώτη να καταλήγει να τη φιλά και στο τέλος να της δίνει το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Η Αντζελίνα είναι η κοπέλα που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο επεισόδιο της Πέμπτης για να βγει το ατομικό του ραντεβού. Οι δυο τους μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και ξεκίνησαν τη διαδρομή τους προκειμένου να βρεθούν στα Καλάβρυτα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η Αντζελίνα ξεκίνησε μια σκηνή ζηλοτυπίας για το τριαντάφυλλο που είχε δώσει ο The Bachelor το προηγούμενο βράδυ στην Νικολέττα. Αυτό προκάλεσε την ένταση ανάμεσά τους με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εκείνο να αναποδογυρίσει.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι άνθρωποι της παραγωγής για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην Αντζελίνα με τον Παναγιώτη να μη μπορεί να κρύψει την ανησυχία του. Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν καλά και κανείς από τους δυο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας