Άσχημος καυγάς Σοφίας-Θέμη! Ξύπνησε & o Ζακ με την Δανέζη! «Γράφουν οι κάμερες;»

 

Ο Πυργίδης βγήκε υποψήφιος και ξεσπάθωσε στο #BigBrotherGR! «Συμφωνημένοι ήταν»! Η Δανέζη κέρδισε το βέτο και πήρε τη μεγάλη απόφαση! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με διαφορετική ροή, ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Big Brother. Ο μεγάλος αδερφός κάλεσε στο δωμάτιο Επικοινωνίας την Άννα Μαρία, προκειμένου να της ανακοινώσει την έναρξη της ψηφοφορίας. Μάλιστα το γράμμα που έλαβε η παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυπτε και το φινάλε του παιχνιδιού, το οποίο και θα ολοκληρωθεί σε περίπου σε ένα μήνα.

Πρόκειται για μια εβδομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι παίκτες φαίνεται να αλλάξαν τις συνήθειες τους, μετά το νέο προφίλ της Άννας Μαρίας, αλλά και τη συμπεριφορά απέναντι στους συμπαίκτες της, η οποία και βελτιώθηκε αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο μεγάλος αδερφός κάλεσε έναν - έναν τους παίκτες προκειμένου να δώσουν τις ψήφους τους για την εβδομάδα που κυλά. Όλα φυσικά θα εξελιχθούν από το βέτο, το οποίο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Παρά τις αλλαγές και τις εξελίξεις, η Άννα Μαρία βρέθηκε ξανά ανάμεσα στη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες της εβδομάδας.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι; Δείτε αναλυτικά..

 

Ο τέταρτος μάλιστα βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την θέση, κάτι το οποίο σχολίασε έντονα ο ίδιος, τόσο με τον "μεγάλο αδερφό" όσο και με τον Χρήστο Βαρουξή με τον οποίο έχουν έρθει καιρό τώρα κοντά.

«Θέλοντας και μη, κάποιους πρέπει να ψηφίσεις. Κάποιοι πρέπει να βγουν υποψήφιοι. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος έχει δει τον χαρακτήρα μας, ο κόσμος είναι αυτός ο οποίος από εδώ και πέρα ή θα μας κρατήσει ή θα μας πάει στον τελικό», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Πυργίδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μαζί με τον Χρήστο Βαρουξή. Ο ίδιος μάλιστα θεώρησε πως οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν, αφού σε περίπτωση που κέρδιζε εκείνος το βέτο θα μπορούσε να σώσει την Άννα Μαρία ή την Ραμόνα και όχι κάποιον υποψήφιο από την απέναντι πλευρά και την κλίκα, Κεχαγιά - Δανέζη.

«Συμφωνημένοι ήταν για να μην πάρω το βέτο και σώσω κάποιον άλλον. Σου λένε, θα σώσει τη Ραμόνα αυτός και θα βγούμε εμείς», τόνισε ο Δημήτρης Πυργίδης

 

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν ξανά τη διαδικασία της ψηφοφορίας από την οποία και προέκυψαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί ήταν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Στη συνέχεια ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε τη διαδικασία από την οποίο και θα έβγαινε ο νικητής με τη δύναμη του βέτο για αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, όπου και διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με ζευγάρια κάλτσες, στον κήπο του σπιτιού.

Η ομάδα που θα τα κατάφερνε θα περνούσε στην τελική φάση, εκεί όπου ο καθένας θα διαγωνιζόταν μόνος του για να κερδίσει το βέτο. Η Άννα Μαρία μάλιστα, η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διαδικασία της δοκιμασίας.

1η δοκιμασία για το "βέτο" της εβδομάδας

 

2η δοκιμασία για το "βέτο" της εβδομάδας

 

Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Σοφία Δανέζη. Με δάκρυα στα μάτια, η Σοφία μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, φανερά προβληματισμένη για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το βέτο.

Με την Άννα Μαρία να επιθυμεί να βρίσκεται και αυτή τη βδομάδα στη "μάχη" για την παραμονή της στο σπίτι, η Σοφία Δανέζη πήρε τη μεγάλη απόφαση κι έτσι έδωσε το βέτο στον Χρήστο Βαρουξή.

 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

 Ο Ζακ "στρίμωξε" για τα καλά τη Σοφία Δανέζη

Κανείς τους δεν περίμενε πως το χαλαρό και φιλικό κλίμα στο τραπέζι θα μπορούσε να ανατραπεί μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Όλα ξεκίνησαν, όταν οι παίκτες του Big Brother μέτρησαν τα Live που τους χωρίζουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Η Σοφία Δανέζη παραδέχτηκε πως θα της λείψει το παιχνίδι και γι΄αυτό θα πάρει μαζί της τις αγαπημένες της μαξιλαροθήκες, τις οποίες και είχε στο κρεβάτι της, κατά την παραμονή της στο σπίτι του ριάλιτι.

Η ατάκα αυτή ωστόσο στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στην ίδια αλλά και τον Ζακ. Ο παίκτης του Big Brother θεώρησε πως η Σοφία κάνει "κωλοτούμπα" στη συμπεριφορά της, αφού μέχρι χθες απειλούσε να αποχωρήσει, μη θέλοντας καμιά επαφή με τους συμπαίκτες της.

Μάλιστα το κλίμα στην παρέα άλλαξε αμέσως, όταν ο Ζακ ζήτησε από τη Σοφία να αιτιολογήσει τις κινήσεις και τα ξεσπάσματα της, τα οποία φυσικά δεν είχαν καμιά σχέση με την ψυχραιμία και τη νοσταλγία που έβγαλε κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

 

Άσχημος καυγάς Σοφίας με Θέμη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν