Ποιος παίκτης δεν θα μπει στην οκτάδα του #GNTMgr και θα αποχωρήσει;

 

Ένας ένας οι αδύναμοι κρίκοι ελαττώνονται στο #GNTMgr! Η μητέρα του Δημοσθένη από το GNTM σχολιάζει την κόντρα του με τη Μαρινέλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα ξυλοπόδαρα δυσκόλεψαν τους παίκτες του GNTM, παρόλα αυτά τα κατάφεραν όλοι εκτός από τον Εμάνουελ που μάλλον δεν είχε το πάθος και την απαιτούμενη όρεξη να παλέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση της Καγιά τους άφησε άφωνους στην αποχώρηση... θρίλερ του #GNTMgr

Από τη χθεσινή δοκιμασία ο Δημοσθένης ήταν αυτός που πήρε το αβαντάζ για να δυσκολέψει τους παίκτες στην αποψινή, μόνο που αυτή είναι από μόνη της παγίδα.

 

Οι παίκτες θα φορέσουν στολή scuba diving για να διαφημίσουν ρολόγια αλλά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού ήρθε η ώρα να διαλέξουν μόνοι τους τη λήψη που θα πάει στα χέρια των κριτών για να αποφασιστεί ποιος θα φύγει.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, η… απελπισία τους περισσεύει ενώ ο Γιώργος Καράβας μπαίνει στη διαδικασία να μαλώσει τους παίκτες γιατί άκουσε δυσμενή σχόλια για το πρόσωπό του.

Ποιος όμως είναι αυτός που δεν θα τα καταφέρει να μπει στην τελική οκτάδα;

Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε ο Δημοσθένης θα είναι αυτός που δεν θα ευνοηθεί από το αβαντάζ που κέρδισε και θα είναι αυτός με τη χειρότερη λήψη.

 

Η μητέρα του «γύπα» του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη, μίλησε στο Happy Day για την πορεία του στο reality μόδας του STAR/OMEGA αλλά και για την κόντρα του με τη Μαρινέλα.

Η κυρία Σταυρούλα δήλωσε: «Ο Δημοσθένης από μικρός ήταν ένα πολύ χαριτωμένο παιδί. Όμορφο για εμένα. Υπερκινητικός και πανέξυπνος. Δεν κρύβει την ευαισθησία του, ούτε στο συναισθηματικό κομμάτι απέναντι στην κοπέλα του, ούτε στο σπίτι.

Έχω άλλους δύο αετούς. Ο γυπαετός είναι ένα υπερήφανο πτηνό. Τα έκανα μικρή τα αγόρια μου. Ο μικρός μου όμως είναι 18 χρονών.

Ήταν εντελώς ξαφνικό όταν μου είπε ότι θα μπει στο GNTM. Δεν ήξερα ότι είχε κάνει αίτηση. Ήταν με αναστολή στη δουλειά του. Με ρώτησε “τι να κάνω να πάω;”. Του λέω “από τη στιγμή που έκανες αίτηση να πας και με την ευχή μου”. Εγώ το μόνο που του έλεγα μέσα στο παιχνίδι ήταν προχώρα».

Όσον αφορά την κόντρα του με τη Μαρινέλα Ζίλα είπε: «Πιστεύω ότι εκεί που είναι τόσους μήνες κλεισμένοι υπάρχει μια ένταση. Πιστεύω ότι με τη Μαρινέλα αξιοπρεπώς αντιμετώπισε το θέμα. Τα παιδιά είναι όλα καλά. Οι εντάσεις υπάρχουν. Θέλουν να έχουν όλοι την πρωτιά και γι’αυτό πήγαν.

Τώρα για την ατάκα που της είπε “κοιμισμένη”, εγώ θα έλεγα “ωραία κοιμωμένη”. Η Μαρινέλα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Μπορεί να ήθελε να την αφυπνίσει επειδή είχε ατονήσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»