Η Έλενα Μπάση επιστρέφει στο #TheBachelorGR «Παναγιώτη έρχεται η 38άρα, πρόσεξε»

 

 

Ανατροπή με την αποχώρηση! Η ανακοίνωση του #TheBachelorGR  που κόπηκε από το επεισόδιο. Έτρεμε η Ραφαέλα - Η Αντζελίνα έπαθε... κρίση καλοσύνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ομαδικό ραντεβού που θα θυμάται για καιρό η Ραφαέλα

Κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του, ενώ σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι θα παρακολουθήσουμε τις εντάσεις αλλά και τις απίστευτες ατάκες στους τσακωμούς τους.

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε τα κορίτσια σε άλλο ένα ομαδικό ραντεβού. Εξ αρχής μάλιστα οι ίδιες φάνηκαν τρομαγμένες, μιας και γνώριζαν πως η συνάντησή τους περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα αλλά και... επικίνδυνες αποστολές.

Ο mr Bachelor συνάντησε τα κορίτσια, εξηγώντας τη διαδικασία της νέας τους αποστολής, αλλά και όλα όσα είχε ετοιμάσει για εκείνες.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όλες τους θα έπρεπε να διασχίσουν έναν διάδρομο με σκοινιά, ο οποίος θα τους οδηγούσε στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Όταν έφτασε η σειρά της Ραφαέλας, η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει τον φόβο της.

Μάλιστα η Αντζελίνα προς έκπληξη του Παναγιώτη, της έδινε συμβουλές προκειμένου να τα καταφέρει.

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Bachelor.

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για το ριάλιτι με τον Παναγιώτη να υποδέχεται τα κορίτσια στο cocktail party λίγο πριν την αποχώρηση στην τελετή των ρόδων.

Ωστόσο αυτή την εβδομάδα μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες συνάντησαν ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν περίμεναν να δουν μπροστά τους.

Ο λόγος για την Έλενα Μπάση. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επέστρεψε και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ετοιμάσει ένα λαμπερό stage προκειμένου να διασκεδάσουν τα κορίτσια. Καμιά τους όμως δεν φανταζόταν πως η τραγουδίστρια της βραδιάς θα ήταν η Έλενα.

Αμέσως όλες τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η Έλενα Μπάση ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια με τον Παναγιώτη να τη συναντά και πάλι από κοντά.

 

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης καλούσε ένα - ένα τα κορίτσια προκειμένου να συζητήσουν τις έντονες στιγμές της εβδομάδας, αλλά και όσα είδε και άκουσε ο ίδιος και σίγουρα δεν του άρεσαν καθόλου. Απογοητευμένος από τη Νικόλ και... απόμακρος από την Βίβιαν τα κορίτσια προβληματίστηκαν με τα λάθη στη συμπεριφορά τους.

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει έρθει αρκετά κοντά με την Βίβιαν και αυτό είναι κάτι που πειράζει πολύ την Νικολέττα. Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor, η νεαρή παίκτρια ενοχλήθηκε με τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της, καθώς όπως ανέφερε μιμείται τις άλλες.

«Με πειράζει που κάποιες κοπέλες, όπως η Βίβιαν μιμείται συμπεριφορές για να έρθει πιο κοντά στον Παναγιώτη. Αυτό ο Παναγιώτης δεν το καταλαβαίνει. Με αποκάλεσε κάπως και μετά αποκάλεσε και άλλη κοπέλα έτσι… Ίσως απομακρύνεται από μένα και η Βίβιαν αρχίζει να κερδίζει έδαφος. Νιώθω πολλά πράγματα για εκείνον και για αυτό ξεσπάω. Με ενοχλεί που μιμείται τη συμπεριφορά μου, για να έρθει κοντά του. Νιώθω πολύ αδικημένη και δεν λέει να το καταλάβει…» ανέφερε η Νικολέττα και ξέσπασε σε δάκρυα. 

«Τι θες να τις διώξω όλες και να φύγουμε μαζί; Δεν γίνεται. Έχω αισθήματα και για άλλες κοπέλες» της εξήγησε ο Παναγιώτης.

 

Ωστόσο, στο τέλος της Τελετής, εκεί που περιμέναμε ότι θα αποχωρήσει κάποια παίκτρια, εν τέλει αυτό δεν συνέβη ποτέ…

Αντιθέτως, η Νικολέττα ξέσπασε σε δάκρυα, εξαιτίας της συμπεριφοράς της Βίβιαν, ενώ η η Εριέττα ζήτησε συγγνώμη από τον Παναγιώτη γιατί… τραγούδησε χάλια! Τα κορίτσια είχαν και έναν αρκετά έντονο καβγά, με τον Παναγιώτη να μη χαίρεται καθόλου για τις συμπεριφορές τους. 

Στη συνέχεια, ο γοητευτικός εργένης τις αποχαιρέτησε, χωρίς να φύγει καμία από τη βίλα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό που κάνατε και εκδηλώσατε πράγματα που εαυτού σας και τραγουδήσατε. Κρατήστε αυτή τη βραδιά, για μένα ήταν πολλή σημαντική και θα τα ξαναπούμε. Φιλάκια, καληνύχτα».

 

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Bachelor στο Instagram, έδειξαν την ανακοίνωση του Παναγιώτη για τη σημερινή αποχώρηση και τη ματαίωση της Τελετής των Ρόδων. Ένα στιγμιότυπο, ωστόσο, που κόπηκε από το αποψινό επεισόδιο. Ο εργένης ανακοινώνει στα κορίτσια ότι δεν θέλει να πραγματοποιηθεί η Τελετή και συνεπώς καμία κοπέλα να μη φύγει από το σπίτι. Όπως ήταν επόμενο κάποιες δεν χάρηκαν…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά