Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης του #BigBrotherGR επιτέθηκε δημόσια στον Τσαλίκη!

 
 

«Έρχεται η ώρα! Come out of the closet!» έγραψε ο παίκτης που αποβλήθηκε από το #BigBrotherGR! Οργισμένος ο τραγουδιστής «Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη;

O παίκτης, ο οποίος αποβλήθηκε από το ριάλιτι, έπειτα από σχόλια τα οποία προκάλεσαν την οργή του κόσμου, με μια ανάρτησή του, επιτέθηκε δημόσια στον Γιώργο Τσαλίκη, γράφοντας «έρχεται η ώρα κλπ..».

 

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου με τη σειρά του, πόσταρε την ανάρτησή του Αλεξανδρίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και σημείωσε:

«Προκάλεσε οργή σε όλη σχεδόν την κοινωνία! Εκανε δήλωση ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας! Τον απέπεμψε το κανάλι! Μου επιτέθηκε εχθές δημόσια γράφοντας «έρχεται η ώρα κλπ..» Δε θα το σχολιάσω ΠΟΤΕ Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ένας από τους πολλούς επώνυμους, που είχε τοποθετηθεί δημόσια μετά το περιστατικό μέσα στο σπίτι του Big Brother.

«Προς Αντώνη πως σε λένε ..: Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το «πακέτο» σου .. βιασμός .. Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες .. Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το το πεις ..
Προς κοινωνία : Νομίζω το πήρε το μήνυμα του σε πρώτη φάση ... Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη ..

Υγ:Ελπίζω μόνο να μη βγει καμμία κοπελα μετά από ολο αυτό το χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου μικρέ βαρύμαγκα γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά

Υγ2: Εγώ παρακολουθώ big brother !
Και μου αρέσει !Και βλέπω και το live streaming και σχολιάζουμε με τους γιούς μου χαρακτήρες , συμπεριφορές , γελάμε , περνάμε καλά .
Αυτό το έγραψα γιατί θα διαβάσουμε πολλά καταδικαστικά και αφοριστικά ποστ για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από ανθρώπους που καραγουσταρουν να το βλέπουν αλλά δεν είναι του «επιπέδου» τους να το παραδεχτούν ..
Υγ3: Το κανάλι καλά έκανε και τον πέταξε έξω ..
Γι αυτή του την ιδιοσυγκρασία τον πήρε αλλά δεν το περίμενε ολο αυτό ..
Υγ4: θυμάστε μήπως το μαλακα που είχε πάρει στην εκπομπή @opentvthebooth που ήμουνα και έλεγε ότι χτυπάει την κοπέλα του ;
Λέγαμε τρολ θα είναι δε μπορεί να είναι αληθινό το τηλεφώνημα , να τα λέει τόσο άνετα ..Είδαμε λοιπόν και τηλεοπτικά να λέει κάποιος με τόση άνεση τη λέξη βιασμός και καταλήγουμε .. Ζουν ανάμεσα μας .. Το νου σας ..!», είχε γράψει τότε.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»