Άννα Μαρία & Θέμης προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους «Πας και με γυναίκες;»

 
Οι παίκτες που βρίσκονται πίσω από την άθλια ψυχολογική κατάσταση της Άννας Μαρίας, πήραν τη θέση που τους αξίζει δίπλα της, έτοιμοι για μία γιγαντομαχία στο #BigBrotherGR! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και στον Θέμη Κανέλλο. Οι δύο παίκτες του Big Brother τσακώθηκαν έντονα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τον τρόπο που μετέφερε η Ραμόνα τα σχόλια της Άννας Μαρίας για τον Θέμη, συγκεκριμένη μέρα όπου παρασυρόμενος από την Αφροδίτη έκανε γυμνός ηλιοθεραπεία στην αυλή του σπιτιού.

Η Άννα Μαρία και ο Θέμης άρχισαν να συζητούν ήρεμα στην κουζίνα. Ο Θέμης προσπάθησε να της εξηγήσει κάποια πράγματα, λέγοντας στη συμπαίκτριά του χαρακτηριστικά: «Είμαι θηλυπρεπής. Δεν είμαι αρρενωπός. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι κορίτσι. Είμαι ένα αγόρι που είναι θηλυπρεπές».

Η Άννα Μαρία τότε, χωρίς καμιά ντροπή, ρώτησε τον Θέμη Κανέλλο: «Πας και με γυναίκες;» με τον Θέμη να απαντά: «Όχι. Αλλά σε παρακαλώ μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι το γελοιοποιούμε το θέμα. Μου αρέσουν μόνο τα αγόρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι παίκτες στη συνέχεια αντάλλαξαν συγγνώμη, ωστόσο όταν μπήκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας άρχισαν να… θάβουν ο ένας τον άλλον στον Μεγάλο Αδερφό!

 

Το σπίτι μετατράπηκε σε Μaster Chef με την δημιουργία τούρτας!

Οι διαγωνιζόμενοι του Big Brother κλήθηκαν να διαγωνιστούν για την καλύτερη τούρτα!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Μεγάλο Αδελφό και να κερδίσει το έπαθλο;

Master chef θα μυρίσει στο  επεισόδιο και οι παίκτες θα μπουν φορέσουν τις ποδιές τους και θα μπουν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν!

 

Έμπλεξαν τα αγόρια με την Σοφία στην κατασκευή της τούρτας

 

Το φάντασμα του σπιτιού κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, Χάος

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (10-11) είδαμε τον Δημήτρη Πυργίδη και τον καλό του φίλο, Χρήστο Μακρίδη να ανταλλάσουν κουβέντες.

Αφορμή στάθηκε η στάση της Άννας Μαρίας, η οποία το τελευταίο διάστημα σταμάτησε να τρώει. Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε να μαζευτούν όλοι μαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους αλλά και να πάρουν με το καλό την Άννα Μαρία.

Εκεί, ο Χρήστος Μακρίδης διαφώνησε καθώς θεωρεί πως έτσι η ξανθιά παίκτρια θα αντιδράσει χειρότερη, θεωρώντας πως τη λυπούνται.

«Σταμάτα λίγο ρε, σταμάτα. Το κατάλαβα αυτό που λες. Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε μια άποψη. Εντάξει εσύ μην κάνεις τίποτα. Μη με ρωτάς τι έχω, να μη σε νοιάζει», φώναξε έξαλλος ο Πυργίδης στον Αντιδήμαρχο.

Μετά τον καβγά έλυσαν τις διαφορές τους.

 

Μετά την ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας στο Big Brother, όπου δεν αποχώρησε κανένας παίκτης από το σπίτι, φαίνεται πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά αυτήν την Παρασκευή.

 

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Big Brother είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου, η Σοφία Δανέζη και ο Χρήστος Μακρίδης.

Να μην ξεχνάμε, όμως, ότι υπάρχει και το βέτο.

Οι παίκτες που βρίσκονται πίσω από την άθλια ψυχολογική κατάσταση της Άννας Μαρίας, ο αντιδήμαρχος και η Ραμόνα, πήραν τη θέση που τους αξίζει δίπλα της, έτοιμοι για μία γιγαντομαχία!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»