Κάρμα! Ο τυροκόμος με το στόμα οχετό πήρε το δρόμο τον αγύριστο από το #GNTMgr

 
 
Πήγε τόσο χάλια στη δοκιμασία που ξέσπασε σε κλάματα! Η Ρασέλ λάμπει ακόμα και δια της απουσίας της στο #GNTMgr!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πρώτη μέρα χωρίς την ασταμάτητη Ρασέλ στο GNTM και η αποχώρησή της μοίρασε πολλά χαμόγελα σε ορισμένα μοντέλα του σόου. Η παρουσία της φαίνεται ότι δεν ήταν επιθυμητή για αρκετούς με τον Σήφη αρχικά να λέει ότι βγήκε για γυμναστική και χαίρεται που δεν βλέπει την Ρασέλ κι έχει φύγει.

Στην συνέχεια η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα έκαναν ησυχία για να ακούσουν τα πουλιά να τιτιβίζουν κι όχι την φωνή της Ρασέλ. Από ότι φαίνεται είχε κάνει αίσθηση τόσο πολύ που τελικά δεν θέλουν να επιστρέψει. Ακόμα κι η Λία δήλωσε στο τέλος ότι ναι μεν είναι κρίμα που έφυγε αλλά το χρειαζόταν για να μείνει μόνη της στο δωμάτιο ήρεμη.

Η Ρασέλ λάμπει ακόμα και δια της απουσίας της.

 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησε από το #GNTMgr πυροβολώντας η Ρασέλ... «Το περιμένατε νωρίτερα»
 

Μια δοκιμασία επιβράβευσης με beauty, πλην ιδιαίτερο χαρακτήρα, έφτιαξε τη διάθεση στα υποψήφια μοντέλα. Τετράποδοι φίλοι σεταρίστηκαν με τα χαρακτηριστικά τους και φωτογραφήθηκαν με τους 9 υποψήφιους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά.

 

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιείται απόψε στο GNTM κι ο Σήφης ως νικητής της προηγούμενης εβδομάδας έπρεπε να μοιράσει τα λεγόμενα disadavantage για αν δυσκολέψει κάποια μοντέλα.

Η δοκιμασία αφορά μια καμπάνια εταιρίας μαλλιών και πρέπει να ποζάρουν ως αριστοκράτες που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Ο Σήφης επέλεξε να δώσει disadvantage στον Έντουαρντ και στον Ανδρέα αφενός για να τους αποδυναμώσει και αφετέρου επειδή δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Οι δυο τους θα έχουν από ενάμιση λεπτό για να δώσουν το πιο δυνατό τους αποτέλεσμα.

 

Από τις τελευταίες παίκτριες που βρέθηκαν στο σετ της φωτογράφισης για τη δοκιμασία της αποψινής αποχώρησης ήταν η Λία η οποία παραλίγο να... γκρεμίσει τα πάντα στο πέρασμά της. 

Τα μεγαλόσωμα σκυλιά με τα οποία έπρεπε να φωτογραφηθεί η ίδια δεν μπορούσε να τα τιθασεύσει με αποτέλεσμα συχνά να την παρασύρουν και εκτός σετ.

Μάλιστα, κάποια στιγμή από τις γρήγορες κινήσεις έφυγε το γοβάκι από τα πόδια της ενώ συχνά έπεφτε πάνω στα φώτα της φωτογράφισης ή μπλέκονταν τα πόδια της στα λουριά των σκύλων.

Αυτό δεν συνέβη μία φορά αλλά δύο και τρεις φορές, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών της αλλά και των κριτών που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που ζούσε η Λία για μία καλή λήψη.

Όλοι... ξέσπασαν σε γέλια με την Λία όμως να μη το βάζει κάτω και να προσπαθεί και να ξαναπροσπαθεί με κάθε τρόπο.

H δοκιμασία, αν και φαινομενικά έδειχνε αρκετά εύκολη και βατή, αποδείχτηκε δύσκολη, ιδιαίτερα για έναν από τους παίκτες. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την προσπάθειά του στο σετ της φωτογράφισης με τα σκυλιά.

Ο Παναγιώτης δεν κατάφερε να έχει καλή λήψη και έτσι, όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ξέσπασε σε κλάματα γνωρίζοντας πως δεν είχε δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Μάλιστα, ήταν σχεδόν σίγουρος πως θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει και παραδέχτηκε on camera πως ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία το GNTM 3 και πως αν και δεν ήθελε να φύγει, γνωρίζει καλά πως είναι πολύ καλύτερος από πολλούς άλλους συμπαίκτες του.

Ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όμως παραδέχτηκε πως ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν πίστευε ότι θα έφτανε στην τελική 9άδα του παιχνιδιού.

 

Με πολύ πεσμένη ψυχολογία παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μπροστά στους τέσσερις κριτές στο GNTM το βράδυ της Τρίτης.

Το μοντέλο δεν κατάφερε στη δοκιμασία της αποχώρησης να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να βγάλεις εις πέρας το concept, γεγονός που τον στενοχώρησε και έριξε πολύ την ψυχολογία του.

Ο ίδιος, όταν έφτασε οι στιγμή οι κριτές να κρίνουν τη φωτογραφία του, παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολύ καλά τελευταία, μιας και του λείπει πολύ η οικογένειά του. Ο πολύμηνος εγκλεισμός και το προαίσθημα ότι θα αποχωρήσει έκαναν τον Παναγιώτη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να του δώσει δύναμη και ενέργεια, έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον εμψυχώσει.

 

Με την έκφραση να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, ένα από τα παιδιά κέρδισε μία χαλαρωτική εμπειρία spa, μαζί με έναν συμπαίκτη που επέλεξε.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Λία η οποία επέλεξε τον Ανδρέα να πάνε για χαλαρωτικό μασάζ. 

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τους κορυφαίους 9, σε ένα ακόμα πλατό ετυμηγορίας για να κρίνουν το πόσο μπήκαν στο ρόλο του περιπατητή με στυλ.

Ποιος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο τελικό κλικ;

 

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά, εκείνος που επιλέχθηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοδας του STAR/Οmega ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος!

 

Ο τυροκόμος με το στόμα οχετό πήρε το δρόμο τον αγύριστο από το #GNTMgr

 

Ο Παναγιώτης δεν έδωσε το σωστό κλικ για το concept και αποχωρεί συναισθηματικά φορτισμένος από το #GNTMgr.

 

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και έγραψε:

«Και ναι, Αποχώρησα από το σπίτι του Gntm... Αποχώρησα πλουσιότερος σε εμπειρίες, Φιλίες και όμορφες στιγμές που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή... Αποχώρησα νιώθοντας ευλογημένα που με επέλεξαν, με εμπιστεύτηκαν και κυρίως με καθοδήγησαν άνθρωποι Που η μόδα είναι το πάθος τους που αποτελεί καθημερινότητα τους και έχουνε διαπρέψει στο χώρο της @angelosbratis @skoulos @vickykaya_ @genevievevv @yiorgoskaravas_official Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την λάμψη που έβλεπα κάθε φορά στα μάτια σας οραματιζόμενη την εξέλιξη μου... Το μόντελινγκ για εμένα δεν έριξε αυλαία σήμερα...Αντιθέτως, νιώθω πως ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά μου, Πολύ πιο συναρπαστικός και ταυτόχρονα απαιτητικός από τις δοκιμασίες που πέρασε...

Ένας δρόμος διαφορετικός από αυτόν της αγροτικής ζωής που συνήθισα έως τώρα.. Όμως η αλλαγή δεν είναι απλά απαραίτητη στη ζωή.. Είναι η ίδια η ζωή. Ελπίζοντας το καλύτερο η περιμένοντας το χειρότερο.. Θέλω να μοιραστώ κάτι τελευταίο.. Μικρός όταν ήμουν, Μου έλεγαν παραμύθια για να κοιμάμαι ήρεμος το βράδυ... Μέσα σε αυτά τα παραμύθια λοιπόν, Μου μιλούσαν για ένα μυθικό πανέμορφο πουλί, Τον φοίνικα, Που πέθανε από φωτιά που πηγάζει από το σώμα του και αναγεννιόταν από τις στάχτες του..

Μου προκαλούσε απορία πάντα αυτό και μου φαινόταν αστείο γιατί στο μυαλό μου φαντάζει αδύνατο.. Κάνοντας μία αυτοκριτική αποχωρώντας από το παιχνίδι, Κατάλαβα ότι εμπειρίες μας είναι η φωτιά που πέφτουμε και γεννιόμαστε ξανά, Γινόμαστε φοίνικες οι ίδιοι .. Διαπιστώνω ότι ένας άλλος Παναγιώτης βγαίνει έξω στον κόσμο ξανά.. Συνειδητοποιώ λάθη που έκανα, Λόγια που είπα χωρίς να σκέφτομαι αν στεναχωρήσω ανθρώπους, Πράξεις μου που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαφορετικές... Δε μετανιώνω όμως για κάτι, γιατί αυτές οι πράξεις με έκανε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου.. Eξάλλου, ένας Μικρόκοσμος πάντα γιγαντώνει το απλό και το κάνει πολύπλοκο και με τις πολύπλοκες καταστάσεις δεν τα πάω καθόλου καλά(φάνηκε άλλωστε). Παιδάκια, Είχαμε τις διαφωνίες μας, Τους τσακωμούς μας, Τις γκρίνιες μας, Τα θαψίματα μας, Τα γέλια μας. Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στον τελικό. Μαμά μπαμπά Χρήστο φιλαράκια μου μου λείψατε και να που σας ήρθα. i’m back (@theodorarachel_ Έκλαψα»

 

Δείτε το trailer της Δευτέρα 16.11.2020

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»