Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Aνατροπή στο #BigBrotherGR! Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την υπεραρχηγία!

  02/11/2020 12:24
 Aνατροπή στο #BigBrotherGR! Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την υπεραρχηγία!

Aνατροπή στο #BigBrotherGR! Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την υπεραρχηγία!

  02/11/2020 12:24
 
 

Spoiler! Κέρδισε την ασυλία και διπλή ψήφο! Αδύνατον να σπάσει η κλίκα και αυτή την εβδομάδα στο #BigBrotherGR! Καβγάς Χρήστου-Σοφίας για το... διαβατήριο του Παναγιώτη!

Ποιος θα κερδίσει την υπεραρχηγία και εκτός από την ασυλία θα έχει τη δυνατότητα διπλής ψήφου στην ψηφοφορία αποχώρησης!

Ο Μεγάλος Αδερφός στο live της Παρασκευής τόνισε ότι δεν είναι αρχηγία αλλά όπως την ονόμασε «υπεραρχηγία» και τρεις είναι οι υποψήφιοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Ορφανίδου #BigBrotherGR: «Με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο πάτωμα... με εκβίαζε με το ροζ βίντεο»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης είναι οι τρεις υποψήφιοι για την υπερχηγία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» o νικητής δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κεχαγιά που αυτό σημαίνει ότι αν οι παίκτες ψηφίσουν τη Σοφία για αποχώρηση ο αγαπημένος της θα μπορεί να τη σώσει…

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο!

Καβγάς Χρήστου-Σοφίας για το... διαβατήριο του Παναγιώτη!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολίασε το ζευγάρι του Big Brother, αλλά αναφέρθηκε και στην πιο περιβόητη παίκτρια, την Άννα Μαρία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να «μασά τα λόγια του» τόνισε: «Είναι ένα φλερτ, αρχές έρωτα που νομίζω ότι το αρσενικό ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος και το θηλυκό η Σοφία τον συμπαθεί και κατά τα άλλα τον χειρίζεται… Δεν ξέρω αν η Σοφία είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι… ρώτησα το φυσιολογικό, δύσκολο μου φαίνεται να μην είχε…».

Όσο για την Άννα Μαρία υπογράμμισε: «Την Άννα-Μαρία από το σπίτι θα την πάρουμε όταν τελειώσει η εκπομπή με τη μέθοδο της νάρκωσης. Της αρέσει πολύ, θα αρνείται να φύγει. Έχει μία τάση να μιμηθεί την Αλίκη αλλά δεν έχει όρια, δεν έχει τον Θεό της. Είναι απίστευτη. Όσο μπορεί να μου ενοχλεί το κεντρικό, νευρικό σύστημα, θέλεις να την παρακολουθείς. Είναι μεθυστική και εθιστική».

Δείτε όλα όσα είπε!

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας