Στήθηκε γλέντι στο #TheVoiceGR! τρελά κέφια, γέλιο και προσωπικές ιστορίες!

 
 

Ο Μουζουράκης πήγε να ζητήσει τα ρέστα από τις αδερφές της που ξίνισαν, από την λαϊκή αγορά στις blind auditions! Η κούκλα DJ! Ο γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της ομώνυμης χορωδίας, στις auditions! Ο Πέτρος που είχε συνεργαστεί με την Φουρέιρα δίχασε και όλοι όσοι πέρασαν στα #Team του #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η όγδοη οντισιόν του The Voice είναι γεγονός και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην σκηνή για άλλη μια βραδιά για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Η Κωνσταντίνα Τούνη ήρθε στο The Voice από το Ντόρτμουντ στην Γερμανία, όπου ζει με τον σύζυγό της και τραγουδούν εκεί παραδοσιακά τραγούδια σε γάμους για ελληνικές κοινότητες.

Ερχόμενη στο σόου θέλει να διεκδικήσει μία θέση στο μουσικό γίγνεσθαι της χώρας μας και να επιστρέψει στον τόπο της αφού κατάγεται από την Ήπειρο. Η χροιά της κι η επιλογή του τραγουδιού ενθουσίασε τους coaches καθώς διατηρεί ζωντανό το παραδοσιακό τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μάλιστα ζήτησαν από την ίδια και τον σύζυγό της να τους τραγουδήσουν ένα ηπειρώτικο τραγούδι και με την Έλενα Παπαρίζου να κάνει την αρχή, ξεκίνησαν να χορεύουν και οι τέσσερις τους.

Ανεπανάληπτες στιγμές για τους coaches στο The Voice.

 

Ο 19χρονος Θάνος Λάμπρου ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το «Castle On The Hill» κάνοντας σταδιακά να γυρίσουν όλοι οι coaches.

Ο ίδιος, αν και χαρούμενος που γύρισαν όλοι, είχε εστιάσει την προσοχή του σε ένα coach που ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η ομορφιά της από ότι φαίνεται τον θάμπωσε και με χαμόγελο της είπε: «Κυρία Έλενα είστε μια κούκλα» με την Έλενα Παπαρίζου να έχει μια γλυκιά αμηχανία.

Τι κι αν οι υπόλοιποι coaches προσπάθησαν να τον διεκδικήσουν. Ο Θάνος είχε κάνει από πριν την επιλογή του αφού στο τέλος ανέφερε ότι η Έλενα είναι μια γοητευτική γυναίκα

 

Η Πηνελόπη Λεοντοπούλου από την Χαλκιδική ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το «Just Give Me A Reason». Η ίδια αρχικά εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη καθώς πατούσε πολύ καλά πάνω στις νότες με αποτέλεσμα να γυρίσει την καρέκλα του αμέσως. Όσο προχωρούσε η ερμηνεία της, όμως, η ίδια αγχώθηκε αρκετά κι άρχισε να βγαίνει εκτός τόνου ενώ είχε και πολλές αστάθειες.

Αν και γύρισε και ο Σάκης Ρουβάς, η Πηνελόπη επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη με την υπόσχεση ότι στην συνέχεια θα αποβάλλει το υπερβολικό άγχος της.

 

Η Αλεξάνδρα Γκουντιού κατέβηκε στην Αθήνα για το The Voice από την Κοζάνη. Αν και πουλά με τις αδερφές της προϊόντα στην λαϊκή, η ίδια αγαπά την μουσική και συγκεκριμένα την House.

Η Αλεξάνδρα επέλεξε το «Hit The Road Jack» και άρεσε αρκετά στους coaches. Βέβαια η επιλογή ομάδας δεν ήταν αναμενόμενη αφού διάλεξε τον Πάνο Μουζουράκη ενώ οι αδερφές της ήθελαν τον Σάκη Ρουβά λέγοντας: «Σάκη θα φάει ξύλο από την μάνα, είχε εντολή.»

Αυτό ξεσήκωσε τον Πάνο Μουζουράκη που πήγε στο Family Room για να ζητήσει από τις ίδιες τα ρέστα και εκεί εκτυλίχθηκε ένας απολαυστικός διάλογος.

 

Ο 22χρονος Πέτρος Γιαλαμάς μετά την περσινή του εμφάνιση στο Final Four αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο The Voice του ΣΚΑΪ.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μάλιστα, ήταν μέλος του boy band Star Boys και είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Φουρέιρα.

Ωστόσο, αν και τραγούδησε καλά δίχασε τους coaches, καθώς δεν έχει κάνει σπουδές στη μουσική, αντιθέτως έχει σπουδάσει σεφ και θέλει να ασχοληθεί… με την αθλητική δημοσιογραφία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου γύρισαν τις καρέκλες τους, με τον Πάνο να επιλέγει να πάει στην ομάδα της Έλενας!

 

Η κίνηση του Ρουβά που ενόχλησε τη διαγωνιζόμενη!

Στο νέο επεισόδιο του The Voice, η εντυπωσιακή Άννα - Μαρία έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους κριτές, τους οποίους και κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία της.

Η Άννα - Μαρία επέλεξε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, μόνο που ο Σάκης Ρουβάς μπλόκαρε το δικαίωμα να την πάρει στην ομάδα της, κάτι που απογοήτευσε τόσο την Ελεωνόρα, όσο και τη διαγωνιζόμενη του Voice.

Όταν έφτασε η ώρα της επιλογής, η Άννα Μαρία την είπε στον Σάκη Ρουβά.

«Αρχικά θα τιμωρήσω τον Σάκη που μου στέρησε την Ελεωνόρα. Σε αγαπώ πολύ, παρ΄όλα αυτά. Ήταν ο πρώτος που γύρισε και μου έδωσε πολύ κουράγιο να συνεχίσω, αλλά θα έχω πλέον να το λέω στα εγγόνια μου. "Εγώ γείωσα τον Σάκη Ρουβά." Ξέρετε τι είναι αυτό για μια γυναίκα;» είπε κι εκείνος της απάντησε: «Ρίξε τη χυλόπιτα, έλα»

 

Δείτε ποιοι άλλοι τα κατάφεραν:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι