Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν έχω να ντραπώ για κάτι... δεν υπάρχει κάτι να με στεναχωρήσει...»

  27/10/2020 12:53
«Δεν έχω να ντραπώ για κάτι... δεν υπάρχει κάτι να με στεναχωρήσει...»

«Δεν έχω να ντραπώ για κάτι... δεν υπάρχει κάτι να με στεναχωρήσει...»

  27/10/2020 12:53
 
 
Η πρώην παίκτρια του #BigBrotherGR μιλά για το παρασκήνιο, το ροζ βίντεο, τον Παναγιώτη και την Άννα Μαρία από το σπίτι του #BigBrotherGR 
 

Την πρώην παίκτρια του #BigBrotherGR Χριστίνα, τσάκωσε την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας καινούργιου και εκείνη απάντησε σε όλα όσα την ρώτησαν. «Είμαι σοκαρισμένη γιατί αυτό που βλέπετε εσείς στο επεισόδιο είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που ζούμε μέσα όλο το εικοσιτετράωρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για το ροζ βίντεο: «Δεν είχα άλλη επιλογή παρά να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία, το γνώρισα είχα κοιμηθεί νομικά, τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν ακριβώς τα βίντεο τα οποία υπήρχαν δικογραφία, δεν βγήκε κάτι άλλο...»

«Το γνώριζαν και στη Θεσσαλονίκη γνώριζαν όλοι ότι είχαν σχέση με αυτό τον άνθρωπο και ότι μου το κάνει αυτό, δεν είχε κάτι να με στεναχωρήσει επιπλέον»

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη, τόνισε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Τι συνέβη και απομακρύνθηκε από την Άννα Μαρία; Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Με την Άννα Μαρία στην αρχή και επειδή είναι δικηγόρος είχα έρθει πολύ κοντά και για να με συμβουλέψει. Αλλά όταν είπε τη φράση “Οι γυναίκες τα προκαλούν”, εγώ απομακρύνθηκα».

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποχώρησε από το Big Brother και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Η παίκτρια πόκερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και εξήγησε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά.

Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας