Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O «καραφλός εκδικητής» Δημήτρης Σκουλός μάγεψε ως κριτής στο Πολωνικό GNTM

  26/10/2020 10:24
O «καραφλός εκδικητής» Δημήτρης Σκουλός μάγεψε ως κριτής στο Πολωνικό GNTM

O «καραφλός εκδικητής» Δημήτρης Σκουλός μάγεψε ως κριτής στο Πολωνικό GNTM

  26/10/2020 10:24
 

Η συνάντηση με την Hλιάνα Παπαγεωργίου που αποκάλυψε το γεγονός

O Δημήτρης Σκουλός αν και χρόνια στο χώρο του μοντελινγκ και της φωτογραφίας το κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του ως κριτής στο GNTM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φέτος ο γνωστός φωτογράφος βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη θέση αυτή του show μαζί με τον Άγγελο Μπράτη και τη Βίκυ Καγιά καθώς και τη νέα προσθήκη που δεν είναι άλλη από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία αντικατέστησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Η  σχέση του μοντέλου όμως με τον φωτογράφο παραμένει άψογη και μάλιστα συναντήθηκαν για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν μερικά Instastories αποκαλύπτοντας πως ο γνωστός φωτογράφος την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο Next Top Model της Πολωνίας ως guest κριτής και φωτογράφος.

«Τι έκανες την προηγούμενη Τετάρτη;» ακούγεται να τον ρωτά η Ηλιάνα στο βίντεο με εκείνον να αποκαλύπτει, «Την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν guest κριτής και έκανε τη φωτογράφηση στο Πολωνικό GNTM. Ήταν πέντε μοντέλα και ήταν να αποχωρήσει κάποιος αλλά τα πήγαν όλοι πολύ καλά, άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες τους που δεν έφυγε κανένας και πήγαν και οι πέντε τελικό».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας