Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νίκος Μουτσινάς και Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε επική διακαναλική σύνδεση στον αέρα

  17/10/2020 09:08
Νίκος Μουτσινάς και Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε επική διακαναλική σύνδεση στον αέρα

Νίκος Μουτσινάς και Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε επική διακαναλική σύνδεση στον αέρα

  17/10/2020 09:08
 

Τι κι αν ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου ενόψει της πρεμιέρας; Βρήκε τρόπο να εμφανιστεί και στο πρωινό της Δανάης Μπάρκα. Και όχι μόνος του αλλά μαζί με την Κατερίνα! Στο «Καλό Μεσημεράκι» πετάχτηκε η Βάνια έχοντας στο κινητό της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αφού το έκανε η Δανάη Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν μπορεί να το κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Μπορεί…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσω FaceTime λοιπόν, ο παραγωγός  και η παρουσιάστρια είπαν ένα «γεια» στη Δανάη αλλά και στους καλεσμένους της από το Just, τον Λευτέρη Πανταζή και τη Ζωή Δημητράκου.

«Μας παίρνει τηλέφωνο ο παραγωγός του Just. Είσαι απέναντι; Είσαι στην Κατερίνα Καινούργιου; Μιλάμε για το Just the 2 of us και την παραγωγάρα σας» του είπε η Δανάη.

«Υπερτερούν των καναλιών αυτοί οι άνθρωποι, τον Νίκο τον αγαπώ πολύ, άλλωστε έχει παντρευτεί και τη μαμά μου on air, τι να τον κάνω, πατέρας μου είναι» είπε με χιούμορ.

Στο «Καλό Μεσημεράκι» είχε μόλις παίξει στη Χρυσή Τηλεόραση η κλήση Facetime που έκανε η Δανάη Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη, όταν ξαφνικά πετάχτηκε η Βάνια με το κινητό της στο χέρι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις έβγαινε live από τον Alpha στον ΣΚΑΪ…

Μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, η Βάνια ήταν ήδη στον αέρα του Alpha μέσα από το «Pop Up…»

«Πότε θα ‘ρθεις;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Όταν θα αλλάξεις ώρα, να δω λίγο κάτι στα νούμερα»!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας