Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Spoiler! Πέντε οι υποψήφιοι για αποχώρηση! Ψήφισαν τον Βλαδίμηρο Νικόλα!

  08/10/2020 12:53
Spoiler! Πέντε οι υποψήφιοι για αποχώρηση! Ψήφισαν τον Βλαδίμηρο Νικόλα!

Spoiler! Πέντε οι υποψήφιοι για αποχώρηση! Ψήφισαν τον Βλαδίμηρο Νικόλα!

  08/10/2020 12:53
 
 
Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση του #BigBrotherGR; Έβγαλαν στη σέντρα τον Κύπριο παίκτη! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπαίνει σήμερα στο σπίτι 
 

Eκτός από τη Σοφία και την Αφροδίτη, οι οποίες παραβίασαν τον βασικό κανόνα του Μεγάλου Αδερφού αφού πέταξαν τα μικρόφωνά τους και είναι υποψήφιες προς αποχώρηση…. άλλοι τρεις παίκτες θα είναι αυτή την Παρασκευή υποψήφιοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!», ο αντιδήμαρχος ο κύριος Χρήστος , η Ραμόνα και για πρώτη φορά ο Κύπριος Βλαδίμηρος.

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου υπήρχε και μια ισοψηφία που θα έθετε την Άννα Μαρία στον τάκο και… εκείνη έκανε χρήση του «βέτο» και «έσωσε» τον εαυτό της από το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου σε ένα από τα επόμενα live θα υπάρχει διπλή αποχώρηση, όμως στο μήνυμα δεν αναφερόταν αν θα δούμε διπλή αποχώρηση στο live αυτής της Παρασκευής!

Ο  Ανδρέας Μικρούτσικος μπαίνει σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά στο σπίτι!

Ο παρουσιαστής θα μπαίνει κάθε δυο εβδομάδες στο σπίτι και θα κάνει μικρά ψυχογραφήματα και συνεντεύξεις στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα το απόγευμα θα μπει στο σπίτι του Big Brother. Θα μπει με τον ίδιο τρόπο που είχε μπει και η μαμά της Αφροδίτης. Θα είναι μεγαλύτερος ο χώρος. Θα έχει ένα διαχωριστικό τοίχο από plexiglass και θα κάνει μικρά ψυχογραφήματα –συνεντεύξεις στους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας