Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μελέτη ξεκαθαρίζει για τον εμφύλιο με τον Μάνεση... «Δεν αυτόπροτάθηκα»

  08/10/2020 10:37
Η Μελέτη ξεκαθαρίζει για τον εμφύλιο με τον Μάνεση... «Δεν αυτόπροτάθηκα»

Η Μελέτη ξεκαθαρίζει για τον εμφύλιο με τον Μάνεση... «Δεν αυτόπροτάθηκα»

  08/10/2020 10:37
 

«Τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα» Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε!» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, το πρωί της Πέμπτης, με στόχο να ξεκαθαρίσει, κάπως, το θολό τοπίο που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και τον Νίκο Μάνεση για την εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη».

 Που βρίσκεται, ωστόσο, στα αλήθεια η… αλήθεια;

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια.

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθες, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας