Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο Αντώνης είναι ισοπεδωμένος ψυχολογικά... Δέχεται τρομερό πόλεμο»

  15/09/2020 10:32
 «Ο Αντώνης είναι ισοπεδωμένος ψυχολογικά... Δέχεται τρομερό πόλεμο»

«Ο Αντώνης είναι ισοπεδωμένος ψυχολογικά... Δέχεται τρομερό πόλεμο»

  15/09/2020 10:32
 
 

Ο δικηγόρος του Αντώνη αποκαλύπτει: «Έχει πραγματικά μετανιώσει από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί»

Λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσε το απαράδεκτο σχόλιο του παίκτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, που τον οδήγησε σε απομάκρυνση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο δικηγόρος του Ιωάννης Βέρρας, μίλησε στο gossip-tv.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θέλω να εστιάσω στη δημόσια συγγνώμη του. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί και να παρερμηνευτεί. Είναι δική του επιλογή η δημόσια συγγνώμη και από εκεί και πέρα καμία άλλη θέση αυτή τη στιγμή πέρα από τη δημόσια συγγνώμη του ίδιου. Καταδικάζεται οποιαδήποτε σεξιστική και ομοφοβική αντίληψη και άποψη.

Δεν το συζητάμε αυτό, είναι δεδομένο ότι καταδικάζεται και από τον ίδιο τον Αντώνη. Το μόνο που θέλω να ακουστεί και να καταστεί σαφές είναι η συγγνώμη, η ειλικρινής μετάνοια», είπε o δικηγόρος του παίκτη που αποβλήθηκε από το σπίτι.

Όσο για τις αιχμές που αφήνει ο πρώην παίκτης ότι δεν προβλήθηκε ολόκληρο το απόσπασμα αναφερόμενος σε «κομμένο» κομμάτι, ο κύριος Βέρρας τόνισε: «Αυτό είναι επιλογή του ίδιου του Αντώνη να το επικαλεστεί.

Όσα ακούγονται σε αυτό το απόσπασμα είναι κατακριτέα. Το ότι γίνεται λόγος από τον ίδιο τον Αλεξανδρίδη για ένα «κομμένο» απόσπασμα, το οποίο δεν είναι κομμένο από τον ΣΚΑΙ, δεν έχω ακόμη επιληφθεί πάνω σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση όμως πάνω από τα απόσπασμα και τους σταθμούς είναι η ειλικρινής συγγνώμη του Αλεξανδρίδη, το κακό και απαγορευτικό αστείο το οποίο έκανε και ότι οποιαδήποτε εκφορά, αντίληψη ή άποψη εξωτερικεύεται με τέτοιο τρόπο ή αποτυπώνεται στη συνείδηση του κόσμου με τέτοιο τρόπο είναι καταδικαστέα, κατακρίνεται».

Στην ερώτησή για το πώς είναι ψυχολογικά ο εντολέας του, αποκάλυψε:

«Ισοπεδωμένος. Δέχεται τρομερό πόλεμο. Έχει πραγματικά μετανιώσει από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί. Η θέση του αλλά και η προσωπική μου θέση είναι ότι πρέπει να καταδικάζονται αυτές οι απόψεις. Δεν τις υιοθετεί και το απολογείται και ο ίδιος. Είναι καταδικαστέες και κατακριτέες και πρέπει σε αυτό τον κόσμο να είναι απαγορευτικές».

Ο Ιωάννης Βέρρας κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ο Αντώνης και ο κάθε Αντώνης να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του. Η συγγνώμη είναι 100% ειλικρινής. Ακόμη και από ανόητο λάθος η άποψη αυτή είναι καταδικαστέα. Δεν δικαιολογείται. Η συγγνώμη του αυτή είναι ειλικρινής και από ψυχής».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας