Το μοντέλο του #BigBrotherGR και ο φίλος της Tούνη με τα πανάκριβα ρούχα, είδαν την πόρτα της εξόδου στο #GNTMgr
Στην οντισιόν του GNTM βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Ερμής ο οποίος αποκάλυψε στους κριτές πως άλλαξε πριν κάποιο διάστημα το όνομα του από Νικόλας.
Όταν όμως ο νεαρός διαγωνιζόμενος μπήκε στο πλατό και βρέθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή, τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και οι υπόλοιποι δεν έκρυψαν τη σιγουριά τους πως κάπου τον έχουν δει ξανά! Που όμως;
Στο τρέιλερ του φετινού Big Brother! «Με έχετε δει στο τρέιλερ ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερμής Καραγιάννης.
«Έκανα ένα τρέιλερ για το ριάλιτι, το Big Brother και κρατούσα έναν άγριο μπούφο».
Έτσι, λοιπόν, το Big Brother βρέθηκε… κάπως στο φετινό GNTM».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ινφλουένσερ από τη Θεσσαλονίκη δεν τα κατάφερε τελικά.
Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο φετινό κύκλο του GNTM. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, είδαμε τα υποψήφια top models να περνούν για πρώτη φορά μπροστά από τους τέσσερις κριτές, διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι μοντέλων.
Ανάμεσα τους και ένας ινφλουένσερ, ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη. Ο Μηνάς, περπάτησε μπροστά στην επιτροπή, ενώ στη συνέχεια φόρεσε το μαγιό του, χωρίς ωστόσο να κερδίζει τους κριτές, οι οποίοι δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση του ριάλιτι.
Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός παραδέχτηκε πως γνώρισε τον Μηνά, μέσα από τις φωτογραφίες του στο Instagram.
Και εάν ο υποψήφιος του GNTM σας θυμίζει κάτι, τότε σίγουρα τον έχετε δει στο Instagram account της Ιωάννας Τούνη.
Οι κοινές φωτογραφίες από διακοπές τους, πρόδωσαν την γνωριμία τους.