Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το επεισόδιο που δεν είδαμε με την αποχώρηση του Αντώνη από το #BigBrotherGR

  10/09/2020 11:30
Το επεισόδιο που δεν είδαμε με την αποχώρηση του Αντώνη από το #BigBrotherGR

Το επεισόδιο που δεν είδαμε με την αποχώρηση του Αντώνη από το #BigBrotherGR

  10/09/2020 11:30
 
 

Το «Καλοκαίρι#not» εξασφάλισε πλάνα μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ο ΣΚΑΪ δεν πρόβαλε ένα επεισόδιο του Big Brother μετά τις δηλώσεις του Κρητικού, Αντώνη Αλεξανδρίδη και την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι!

Και μπορεί ένα ολόκληρο επεισόδιο του Big Brother να μην προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, όμως το καλοκαίρι #not εξασφάλισε πλάνα μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία του Βλαδίμηρου Νικόλα! Η δολοφονία του αδερφού του στην Κύπρο

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το επεισόδιο της Δευτέρας, 7 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε με μία κάρτα που αποκάλυπτε πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από το ριάλιτι λόγω παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού και είσαι σχετικά μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τα καθημερινά επεισόδια.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή όλα όσα έγιναν στο Big Brother τις προηγούμενες ημέρες, «καταδικάζει την υποβάθμιση της ποιότητας  των  τηλεοπτικών θεαμάτων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει πως «τα τηλεοπτικά σόου σε καμία περίπτωση και με καμία δικαιολογία δεν μπορούν να αναδεικνύουν εγκληματικές νοοτροπίες και να προβάλλουν την απανθρωπιά, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το Big Brother

Καταδικάζουμε την υποβάθμιση της ποιότητας των τηλεοπτικών θεαμάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την υποβάθμιση της ποιότητας  των  τηλεοπτικών θεαμάτων, τα οποία προβάλλουν χυδαιότητα και νοοτροπίες, που δεν συνάδουν με το κοινό αίσθημα.

Η άμεση αντίδραση στα όσα απαράδεκτα εξέφρασε ο 30χρονος παίχτης του «Big Brother», η αποπομπή του μετά την κοινωνική κατακραυγή και η παύση μετάδοσης του ριάλιτυ στο Διαδίκτυο με απόφαση του ΣΚΑΙ, κατέδειξε πως η κοινωνία δεν αντιπροσωπεύεται από το «δείγμα ρόλων», που επιλέχθηκε με στόχο την παραγωγή τέτοιου είδους θεάματος.

Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να υπενθυμίσει πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν υπό καθεστώς σαφών όρων και κριτηρίων και έχουν υποχρέωση να προάγουν την Ενημέρωση, τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία.

Η επιλογή δήθεν «κοινωνικών πειραμάτων» στα ριάλιτυ σόου της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που σκηνοθετούνται με στόχο την παραγωγή προκλητικών αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμών, που μετατρέπουν την τηλεόραση σε τηλεοπτική «αρένα» με στόχο την τηλεθέαση, υποβαθμίζουν την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια.

Τα τηλεοπτικά σόου σε καμία περίπτωση και με καμία δικαιολογία δεν μπορούν να αναδεικνύουν εγκληματικές νοοτροπίες και να προβάλλουν την απανθρωπιά, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα λοιπόν ήρθε στη δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο του Big Brother που δεν είδαμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας