Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκλονισμένη η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη του #BigBrotherGR

  08/09/2020 11:04
Συγκλονισμένη η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη του #BigBrotherGR

Συγκλονισμένη η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη του #BigBrotherGR

  08/09/2020 11:04
 
 
«O Αντώνης μου δεν είναι έτσι...» Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποχώρησή του.
 

Παρελθόν για το Βig Brother αποτελεί, ο Αντώνης Αλεξανδριδης, ο οποίος εκδιώχθηκε από το ριάλιτι, μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο που έκανε περί βιασμού, αναφερόμενος στις γυναίκες. Συγκεκριμένα ανέφερε σε δύο συμπαίκτες του:«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα του. Η Λουίζα Αλεξανδρίδη,  με τρεμάμενη φωνή, χωρίς  να μπορεί ακόμα να πιστέψει, το θόρυβο που προκάλεσε ο γιος της  με τα λεγόμενά του,  μας είπε:
”Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι κλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ.”

Συγκλονισμένη η μητέρα του πρώην παίκτη του Βig Brother, Λουϊζα Αλεξανδρίδη, σχεδόν κλαίγοντας, ανέφερε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, με όλη αυτή την κατάσταση ενώ τονίζει πως ο γιος της έχει μεγαλώσει με αρχές και ότι στη ζωή και στην καθημερινότητά του δεν εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.
”Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές ο γιος μου! Δεν εκφράζεται έτσι. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να είστε καλά” πρόσθεσε η μητέρα του.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, ήταν να μπει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Κρητικός είχε το προφίλ του δημόσιο και έτσι ο καθένας μπορούσε να μπει και να δει φωτογραφίες του αλλά και να σχολιάσει.

 

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έσβησε όλα τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν στις φωτογραφίες του και έπειτα έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Μετά φαίνεται όμως πως το μετάνιωσε και άλλαξε και πάλι το λογαριασμό του σε δημόσιο, ενεργοποιώντας όμως τη λειτουργία να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει τις φωτογραφίες του. Βέβαια όπως βλέπετε, οι followers του αυξήθηκαν αρκετά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας