Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το μήνυμα της παραγωγής για το χυδαίο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη

  08/09/2020 08:35
Το μήνυμα της παραγωγής για το χυδαίο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη

Το μήνυμα της παραγωγής για το χυδαίο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη

  08/09/2020 08:35
 
 
Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ για το περιστατικό στο #BigBrotherGR
 

Το χυδαίο περιστατικό με τον παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο παίκτης, όπως ήταν φυσικό, αποβλήθηκε από το παιχνίδι και σήμερα η παραγωγή ενημέρωσε τους τηλεθεατές με μια σχετική κάρτα που προβλήθηκε στην έναρξη του επεισοδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του Big Brother, καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού», ήταν το μήνυμα που είδαν οι τηλεθεατές στην οθόνη τους.

 

Όπως φαίνεται, το μοντάζ έκανε το θαύμα του και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εξαφανίστηκε από όλα τα πλάνα του αποψινού επεισοδίου.

Για το απίστευτο περιστατικό με τον παίκτη του Big Brother και τα χυδαία σχόλια που έκανε περί βιασμού, μίλησε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό…

Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

Τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες, αλλά και κάθε σκεπτόμενο άντρα. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πρέπει να τα βλέπεις κατάματα, ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΙ», είπε η Σία Κοσιώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας