Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

#BigBrotherGR: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

  03/09/2020 09:29
#BigBrotherGR: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

#BigBrotherGR: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

  03/09/2020 09:29
 
 

Πολλές ανατροπές είχε υποσχεθεί ο #BigBrotherGR στους διαγωνιζόμενους από την πρεμιέρα κιόλας. Κάτι που, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, έγινε πραγματικότητα!

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις εβδομαδιαίες δοκιμασίες, οι διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να τα βγάλουν πέρα και σε πολλές ημερήσιες. Η πρώτη, μάλιστα, ήρθε και έφερε τους παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ/Sigma... πιο κοντά με έπαθλο την πολυπόθητη ασυλία για τους δύο νικητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Πυργίδης είχε σχέση με διάσημη ελληνίδα πορνοστάρ! «Το χάος»

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έπρεπε να παραμείνουν, σαν ένας, πάνω στους στύλους για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Εκείνοι, λοιπόν, που κατόρθωσαν να μείνουν περισσότερο όρθιοι στη δοκιμασία του Big Brother και να έχουν ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα ήταν η Χριστίνα Ορφανίδου και η Ράνια Καραγιάννη!

Έτσι, δεν θα μπορούν να ψηφιστούν να αποχωρήσουν από το Big Brother!

 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, μέσω του Live streaming από την σελίδα του ΣΚΑΪ, αλλά και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν τη στιγμή εκείνη, οι τρεις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης με εννιά αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με έξι αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με πέντε αρνητικές ψήφους.

Με το πλεονέκτημα που κατέχει η Σοφία Δανέζη πρέπει να απαλλάξει έναν από τους τρεις κι αυτή αποφασίζει να είναι, ο Νικόλας!

 
Με τη σειρά του ο Big brother στην θέση του Νικόλα, τοποθετεί τον επόμενο επιλαχών, που δεν είναι άλλος από το Jay! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο  Jay και ο Χρήστο Μακρίδης γνωστός και ως αντιδήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας