Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κλάματα στο #BigBrotherGR! Δοκιμασία ασυλίας όπως το #Survivor! Οι νικητές!

  03/09/2020 09:15
Κλάματα στο #BigBrotherGR! Δοκιμασία ασυλίας όπως το #Survivor! Οι νικητές!

Κλάματα στο #BigBrotherGR! Δοκιμασία ασυλίας όπως το #Survivor! Οι νικητές!

  03/09/2020 09:15
 
 

Λύγισε ο Παναγιώτης Βαρουξής στο #BigBrotherGR, τα κλάματα και η έκκληση. Το προνόμιο του κρεβατιού 13! Η ανακοίνωση του Μεγάλου Αδερφού στη Σοφία και η έκπληξη! Κορόμηλο το δάκρυ από την Άννα Μαρία!Με ποια τα έβαλε και ξέσπασε; Δοκιμασία ασυλίας που θυμίζει Survivor! Αυτοί την κέρδισαν!

 
Στην Κύπρο τα επεισόδια παίζονται μία μέρα μετά από την προβολή τους στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ξέρουμε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε!
 

Άλλο ένα πρωινό στο Big Brother...

 

Με δάκρυα θα ξεκινήσει το επεισόδιο του ριάλιτι!

Ο Παναγιώτης Βαρουξής, ένας από τους δίδυμους παίκτες, ζήτησε να μιλήσει με τον Μεγάλο Αδερφό.

Με λυγμούς κατάφερε να στείλει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα τους γονείς του.

«Δεν είναι ακριβώς ότι μου λείπουν, γιατί ήμουν και στρατό και Καλαμάτα μόνος μου, απλά δεν έχω την επικοινωνία… Θέλω να μάθω αν είναι καλά.

Οι γονείς μου για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε κι εγώ και ο Χρήστος έχουν κάνει τα πάντα για μας. Αυτό δεν θέλω να το δείξεις στην τηλεόραση, ούτε για να με λυπηθούν, απλά ήθελα να σου το πω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τους γονείς μας πρέπει να τους αγαπάμε. Είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνει δίδυμα παιδί και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο. Είμαι περήφανος για τους γονείς μας και θέλω να νιώθουν κι εκείνοι περήφανοι», είπε βουρκωμένος ο Παναγιώτης Βαρουξής κι έστειλε το μήνυμά του.

Στην πρώτη ημερήσια, πέραν των εβδομαδιαίων για την αγορά τροφίμων, δοκιμασία του Big Brother κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ζευγάρια οι διαγωνιζόμενοι.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ωστόσο, την δικηγόρο του Μεγάλου Αδελφού δεν την επέλεξε κανένας από τους συγκατοίκους της για να διαγωνιστούν παρέα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το «λύγισμα» της παίκτριας όταν και βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιο λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως η Κρητικιά δικηγόρος εκφράστηκε και πάλι βουρκωμένη, ξανά στο δωμάτιο επικοινωνίας, λίγη ώρα πριν την ημερήσια δοκιμασία. «Ίσως δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία της Σοφίας με τη δική μου γιατί είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Κάθε φορά που λέω κάτι, δεν μου δίνει λόγο να απαντήσω και δεν με βάζει στην συζήτηση. Έχω καταλήξει ότι δεν με συμπαθεί! Κρίμα, γιατί εγώ πραγματικά την συμπαθώ» τόνισε.

Η 36χρονη Κρητικιά, Άννα-Μαρία Ψυχαράκη δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Αυτά είχε δηλώσει κατά την είσοδο στο σπίτι του Big Brother!

Μια φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother…

Το κρεβάτι με τον αριθμό 13 έχει επιλέξει η Σοφία Δανέζη και ναι, αυτός είναι ο τυχερός της αριθμός.

Γιατί; Την αποκάλυψη έκανε ο Μεγάλος Αδερφός στην ίδια την παίκτρια.

Της ανακοίνωσε λοιπόν πως για αυτή την εβδομάδα εκείνη θα έχει ένα προνόμια.

Θα μπορέσει να σώσει έναν παίκτη από την αποχώρηση. Ακόμη κι αν η ίδια ψηφιστεί θα έχει την επιλογή να εξαιρέσει την εαυτό της από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Δοκιμασία ασυλίας που θυμίζει Survivor! 

Μια ημερήσια αποστολή που τους έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός θα κρίνει ποιος παίκτης θα έχει την ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Αυτή τη φορά η δοκιμασία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού από το αποτέλεσμα θα φέρει και μια ασυλία.

Ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε από τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και να μπορέσουν να κρατήσουν την ισορροπία τους πάνω σε ένα στύλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #BigBrotherGR: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αυτό το ζευγάρι που δεν θα πέσει μέχρι το τέλος της δοκιμασίας θα είναι και οι μεγάλοι νικητές.

Τέλος, είδαμε τον πρώτο έντονο καβγά στο σπίτι, ανάμεσα στους Νικόλα Παπαπαύλου και Χρήστο Μακρίδη. Αιτία ήταν τα λόγια του Δήμαρχου στο πρόσωπο του πρώτου, την πρώτη μέρα, με τα αίματα να ανάβουν και τον 46χρονο να μην σταματά να φωνάζε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας