Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά θα μαγειρεύει στην εκπομπή της κόρης της Σταυροπούλου

  26/08/2020 09:31
Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά θα μαγειρεύει στην εκπομπή της κόρης της Σταυροπούλου

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά θα μαγειρεύει στην εκπομπή της κόρης της Σταυροπούλου

  26/08/2020 09:31
 
 
Έτοιμος να μπει στην τηλεοπτική κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.
 

Το Mega ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην τηλεοπτική αρένα με πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και η διαδικασία επιλογής των προσώπων που θα την στελεχώσουν βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Δανάη Μπάρκα είναι έτοιμη για το πρώτο της βήμα στην τηλεόραση και σε αυτό το βήμα δεν θα είναι μόνη. Δίπλα της θα βρίσκονται πολλοί, μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Κάποια από τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη νέα τηλεοπτική πρόταση του Mega θα είναι έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται πως θα είναι μία από τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι συντελεστές.

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν εκπληκτική ομοιότητα, το τελευταίο διάστημα παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή για σεφ. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ο Απόστολος Ρουβάς βρίσκεται ένα βήμα από το να μπει στην κουζίνα της Δανάης, καθώς εκκρεμούν -εκτός απροόπτου- οι υπογραφές.

Πριν από μερικούς μήνες, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κάτια και Απόστολος μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά. Στο τέλος τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη αποφάσισαν ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο.

Ο Απόστολος Ρουβάς τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Κέρκυρα. Ασχολείται με διάφορα αθλήματα από νεαρή ηλικία. Έχει ακολουθήσει πολεμικές τέχνες, ενώ το πάθος του είναι ο χορός. Πλέον, αν συμφωνήσουν κι επισήμως με το κανάλι -γιατί οι υπογραφές δεν έχουν πέσει- ετοιμάζεται να μας συστηθεί ως μάγειρας και εμείς θα τον παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει η Κάτια στο κανάλι της στο youtube:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας