Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η βίλα των… «Love Island» οργίων στη Χαλκιδική! Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει

  01/08/2020 09:42
Η βίλα των… «Love Island» οργίων στη Χαλκιδική! Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει

Η βίλα των… «Love Island» οργίων στη Χαλκιδική! Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει

  01/08/2020 09:42
 
 
 

Δέκα singles πρέπει να ερωτευτούν on camera για να κερδίσουν! Ο κορωνοϊός έστειλε το trash reality στην Χαλκιδική!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου πρότζεκτ έχει να κάνει με 10 singles που μένουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και στο διάστημα αυτό πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει κάποιος στο παιχνίδι είναι να διατηρεί σχέση. Στην περίπτωση που μείνει μόνος αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ! Ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από δημόσια ψηφοφορία, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο.

Η παραγωγή του «Love Island» για τα καλοκαιρινά γυρίσματα επιλέγει πάντα μια υπερπολυτελή βίλα στη Μαγιόρκα. Ωστόσο, φέτος τα πλάνα άλλαξαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και επελέγη η Ελλάδα, καθώς θεωρείται από τις πλέον ασφαλείς χώρες στον κόσμο.

Τα γυρίσματα του «Love Island» πραγματοποιούνται ήδη εδώ και περίπου πενήντα ημέρες σε μια εντυπωσιακή βίλα στην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Τόσο οι υπεύθυνοι της παραγωγής όσο και οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ποτίδαιας και της καταγάλανης θάλασσας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας