Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην #Eurovision. Φανταστικό» Το ΡΙΚ ακούει;

  13/07/2020 08:44
«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην #Eurovision. Φανταστικό» Το ΡΙΚ ακούει;

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην #Eurovision. Φανταστικό» Το ΡΙΚ ακούει;

  13/07/2020 08:44
 
 

Μετά το #J2US η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος είναι έτοιμοι για την #Eurovision! Το ΡΙΚ ακούει;

 
Λίγες ώρες μετά τον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος βρέθηκαν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Το ζευγάρι που κατόρθωσε να αποσπάσει την πρώτη θέση στο τραγουδιστικό σόου δε δίστασε να εκφράσει, μέσα σε όλα, την επιθυμία να πάει κάποια στιγμή και στη Eurovision!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδίσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο».

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, υπήρχαν αρκετές «σπόντες» με… ευγένεια και αγάπη ανάμεσα στον Τάσο Ξιάρχο και τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Οι καλύτερες στιγμές του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνυ Μεταξά στο J2US-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας