Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έτσι αποχαιρέτησε το ΡΙΚ, ο Τάσος Τρύφωνος, μετά από οχτώ χρόνια!

  09/07/2020 09:04
Έτσι αποχαιρέτησε το ΡΙΚ, ο Τάσος Τρύφωνος, μετά από οχτώ χρόνια!

Έτσι αποχαιρέτησε το ΡΙΚ, ο Τάσος Τρύφωνος, μετά από οχτώ χρόνια!

  09/07/2020 09:04
 
 
 
Η απάντηση ήρθε από τον Πρόεδρο του ΡΙΚ
 

Ο Τάσος Τρύφωνος έκλεισε την όγδοη σεζόν «Τετ-α-τετ» στο κρατικό κανάλι. Μετά από 240 αξιοζήλευτους (για όλες τις εκπομπές) καλεσμένους, ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με ένα μακροσκελές κείμενο. Αναφέρθηκε σε όλους όσους τον τίμησαν και ειδικά στους τηλεθεατές, και ανανέωσε το ραντεβού για Σεπτέμβρη, από την συχνότητα του Αlpha. 

«Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός «κύκλος» έκλεισε για μένα, με το τέλος της αποψινής εκπομπής! Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν με περίπου 240 καλεσμένους , σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν, νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα, συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους.

Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις, τις γνώσεις, την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από την δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις διευθύνσεις και διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» το οφείλω στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ.

Τα λέμε από Σεπτέμβριο, στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον Alpha Κύπρου. ΡΙΚ #thankyou #tv #cyprustv #rik #talkshow #interview»

Ο chairman του ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος, δεν άφησε ασχολίαστα τα συγκινητικά λόγια του Τάσου και αφού έκανε retweet τα όσα είπε, έγραψε το δικό του μήνυμα καταλήγοντας στο ότι ο Τρύφωνος είναι ένας «Kύριος» στην συνεργασία του.

Μετά από 8 χρόνια η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αποχαιρετά τον @TasosTryfonos με το τελευταίο #tetatet και γίνεται πλέον μέρος του μεγάλου αρχειακού πλούτου του @cybc_com_cy

Κύριος στην συνεργασία του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε καλό για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας