Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου, έχει συσσωρευμένα από το παρελθόν»

  03/07/2020 11:52
«Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου, έχει συσσωρευμένα από το παρελθόν»

«Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου, έχει συσσωρευμένα από το παρελθόν»

  03/07/2020 11:52
 
 
Μπαράζ αποχωρήσεων από την παράσταση «Κλουβί με τις τρελές» Εκτός και ο Θάνος Καληώρας! Πυροβολεί εναντίον του ο Κύπριος παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρίκιου «Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος».
 

Το πρωί της Πέμπτης η Φαίη αποκάλυψε στην εκπομπή της πως ο Θάνος Καληώρας αποχώρησε από την παράσταση, χωρίς όμως να γίνεται ακόμη γνωστός ο λόγος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη που αποχώρησε από το «Κλουβί με τις τρελές» ήταν η Βίκυ Κάβουρα και τη θέση της πήρε η Μελίνα Μακρή, λίγο αργότερα την ακολούθησε ο Ίαν Στρατής και τον ρόλο πήρε ο Άρης Μακρής, ο οποίος τους ακολούθησε επίσης και τον ρόλο πήρε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου!

Από το Κλουβί με τις Τρελές αποχώρησε και ο Θάνος Καληώρας και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, η αποχώρηση αυτή έγινε με θόρυβο…

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε τα εξής: «Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό. Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα.

Η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία δεν δέχεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα και ηθοποιό που ήταν στην παράσταση γιατί δεν του άρεσε. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας