Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νομίζεις ότι τα ‘χεις δει όλα στην κυπριακή τηλεόραση; Αυτό δεν το περιμένεις!

  03/07/2020 09:09
Νομίζεις ότι τα ‘χεις δει όλα στην κυπριακή τηλεόραση; Αυτό δεν το περιμένεις!

Νομίζεις ότι τα ‘χεις δει όλα στην κυπριακή τηλεόραση; Αυτό δεν το περιμένεις!

  03/07/2020 09:09
 
 
 
Περίμενε να δεις τι ετοιμάζει το Sigma!  Ετοιμάζεται να μας κουφάνει!
 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει φόρα και τίποτα δεν τον σταματά.

Εκτός από το modeling και την υποκριτική, με τη σειρά του Netflix «Τhe Lord of the skies» να είναι το τελευταίο μεγάλο project στο οποίο συμμετείχε, τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο τηλεπαρουσιαστή.

Σύμφωνα, λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-Tv, ο Γιάννης Σπαλιάρας δέχτηκε κρούση να παρουσιάσει καθημερινό lifestyle magazino στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, το Sigma, πρότεινε στον mr Spal να αναλάβει τα ηνία της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, σύμφωνα με το αποκλειστικό θέμα του gossip-Tv.

Η εκπομπή αυτή, μάλιστα, δεν θα εκπέμπει μέσα από ένα studio, αλλά κάθε μέρα θα βρίσκεται και σε διαφορετικό μέρος και χώρο, κάτι που θα κάνει την εκπομπή ακόμη πιο καλοκαιρινή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί μας, από όπου και κατάγεται (Πάφος), ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει projects για την κυπριακή τηλεόραση. Το 2007 είχε παίξει στη σειρά «Ζωή Ποδήλατο», η οποία μεταδιδόταν από το Sigma και το 2014 τον βλέπαμε στο «Ρουά Ματ», μια σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου η οποία προβαλλόταν και στην Ελλάδα.

Ο ρόλος, λοιπόν, του τηλεπαρουσιαστή είναι κάτι που θα έχει ενδιαφέρον, καθώς δεν τον έχουμε ξαναδεί σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η αμεσότητα που διαθέτει είναι ένα από τα βασικά προσόντα για μια τέτοια θέση. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε τη συγκεκριμένη πρόταση να υλοποιείται.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας