Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Σε ένα αγόρι θα κοιτάξω τους κοιλιακούς του, τι είμαι στραβή;»

  01/07/2020 13:28
«Σε ένα αγόρι θα κοιτάξω τους κοιλιακούς του, τι είμαι στραβή;»

«Σε ένα αγόρι θα κοιτάξω τους κοιλιακούς του, τι είμαι στραβή;»

  01/07/2020 13:28
 
 
To #GNTMGR έρχεται φέτος με πολλές αλλαγές και η Βίκυ Καγιά με την Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλούν «Στη φωλιά των Κου Κου» για όλα όσα θα δούμε. «Τον Καράβα τον γδύνω όλη την ώρα, να μην περάσω και λιγάκι καλά τόσες μέρες εδώ μέσα; Έχω πουλέν φέτος και είναι άντρας»
 

«Wild Card, Ζενεβιέβ, Γιώργο Καράβα, αγόρια, κορίτσια, τι άλλο; Έχεις καταλάβει τι θα τους κάνει η Ζενεβιέβ φέτος; Καλωσορίσαμε τη Ζενεβιέβ με ανοιχτές αγκάλες, ένα κορίτσι όνειρο που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, που δουλεύουμε μαζί πλάι πλάι 10 χρόνια περίπου. Με τη Ζενεβιέβ αγαπάμε που τσακωνόμαστε συνέχεια. Φέτος για πρώτη φορά στο GNTM, οι κριτές έχουν μια ευκαιρία της Wild Card. Δηλαδή, ακόμα και αν όλοι έχουν ακυρώσει ένα κορίτσι ή ένα αγόρι και θες εσύ να το περάσεις, δίνεις την κάρτα και το καταφέρνεις, για να φτάσει μέχρι το bootcamp. Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας κύριος με «Κ», με μεγάλη εμπειρία, καριέρα, πολλή αισιοδοξία. Τον ξέρω πολλά χρόνια, κάναμε καριέρα στο εξωτερικό ταυτόχρονα», λέει η Βίκυ Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται μεγάλες αλλαγές! Τι είναι το ID Catwalk που θα δούμε φέτος στο #GNTMgr;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μην κοιτάς που θα είναι δυσκολάκι. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, είναι δύσκολη η απόρριψη. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο τελικά, αλλά τους στέλνω σπίτι τους. Τα παιδιά δεν πρέπει να με φοβούνται, πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα λένε έτσι. Σε ένα αγόρι θα κοιτάξω τους κοιλιακούς του, τι είμαι στραβή; Τον Γιώργο Καράβα τον γδύνω όλη την ώρα, να μην περάσω και λιγάκι καλά τόσες μέρες εδώ μέσα; Έχω πουλέν φέτος και είναι άντρας», αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας