Έτσι καλωσόρισε η Καγιά την Ζεν και τον Καράβα στο #GNTMgr

 
 
 
 
Οι σύντροφοι της Ασημίνα Ουστάλλι του #MasterChefGR και Κατερίνας Πεφτίτση του #GNTMgr μπαίνουν στο παιγνίδι με τα μοντέλα
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
To GNTM μετά από πολλές συσκέψεις και πολλά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι βρήκε τον τέταρτο κριτή στο πρόσωπο της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Συγκεκριμένα, το STAR μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων. Η art director από τα προηγούμενα GNTM έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με το χιούμορ και τις ατάκες της.

Λίγες ώρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η Βίκυ Καγιά έκανε μια ανάρτηση για να καλωσορίσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί! Δημοσίευσε μέσω InstaStory μια κοινή τους φωτογραφία και πάνω, έγραψε: «Καλώς ήλθες στην ομάδα κριτή νούμερο 4»!

Δείτε τη δημοσίευσή της:
 

 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star, και ο Γιώργος Καράβας, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έκανε repost ένα story της Βίκυς Καγιά.

 

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 3 αποκάλυψε πως έκανε κρυφά αίτηση στον σύντροφό της για να μπει στον νέο κύκλο του GNTM, που θα συμμετέχουν και αγόρια.

«Είχαμε πάει μια μέρα για μπάνιο με την παρέα του φίλου μου. Και του είπαν πως είναι για GNTM. Του δήλωσα συμμετοχή για πλάκα και τον πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πιστεύω γενικά πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν προχωράει. Πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο άλλο επάγγελμα που θα έχει πιο πολύ μέλλον. Στο εξωτερικό ναι, αλλά δε νομίζω πως σε αυτή τη φάση της ζωής του θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό. Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται όμορφος. Δε ζηλεύω ιδιαίτερα. Ποτέ δε ζηλεύω, είπε.

 

Στον περσινό κύκλο του GNTM, η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά. Φέτος, ο σύντροφός της είναι έτοιμος να μπει στο reality μοντέλων του Star.

Η ίδια η Κατερίνα Πεφτίτση δηλώνει σχετικά, στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη:

«Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει αν το κυνηγήσει όντως.

Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Όταν είσαι σε ένα σπίτι άντρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν