Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ευτυχώς που με εξαίρεσε... από τους ηλίθιους»

  01/06/2020 13:29
«Ευτυχώς που με εξαίρεσε... από τους ηλίθιους»

«Ευτυχώς που με εξαίρεσε... από τους ηλίθιους»

  01/06/2020 13:29
 
 
Καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου, μετά την αποχώρησή τους από το #J2US του Open.
 

Μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση στις οποίες ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως από το παιχνίδι δεν θα του λείψουν «οι ηλίθιοι» που γνώρισε εκεί, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε τι εννοούσε τονίζοντας αρχικά πως δεν αισθάνεται κανένα παράπονο που βρέθηκε εκτός show, ενώ αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση με την κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
«Τίποτα δε με έχει ενοχλήσει... Είπα απλά ότι με πάει μπροστά η εξυπνάδα» «Σε αυτή την ζωή έχουν αξία τα πάντα και ο ηλίθιος και ο έξυπνος όλα χρειάζονται στη ζωή, δεν υποτιμώ κανέναν άνθρωπο καμία προσωπικότητα...»
 
Η Δέσποινα ολυμπίου δήλωσε ότι ήταν Βούδας την ώρα των δηλώσεων...
«Είμαστε εντάξει ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος εξωστρεφής.... Αυτό που θα του ‘ρθει θα το πει ενώ εγώ θα το σκεφτώ, θα το φιλτράρω, να μην ενοχλήσω να μην προσβάλω, μπορεί και να καταπιαστώ κιόλας...»
 
«Παρόλα αυτά εγώ φεύγω χαρούμενη, δεν έχω πίκρα δεν έχω τίποτα... Μας πάντρεψαν σαν ζευγάρι σ’ αυτό το σόου και εγώ βλέπω τα καλά του και προσπαθώ, ούτε θα του αλλάξω χαρακτήρα... από κει και πέρα ο καθένας λέει την άποψή του με τον τρόπο που ξέρει και με το χαρακτήρα του»
 
Εμείς θα πούμε απλά, ότι εκτός από πανέμορφη και υπέρταλαντούχα, η Δέσποινα Ολυμπίου είναι και ΚΥΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας