Παπαρίζου, Johnny Logan, ABBA, Serifovic, Netta και εκπλήξεις στη #Eurovision!

 
 

Άχρωμή, άοσμή, άγευστη, αλλά πολύ νοσταλγική η #Eurovision2020! Ξεχώρισε ο Sandro και η Κύπρος στο #EuropeShineaLight

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Χωρίς διαγωνιστικό μέρος, αλλά με μια ηλεκτρονική ψηφοφορία για το αγαπημένο τραγούδι της χρονιάς, μεταδόθηκε από τo ΡΙΚ, το «Europe Shine a Light» -ήτοι, το δίωρο μοναδικό σόου της EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

 


Και μπορεί, λόγω κορωνοϊού, να μην παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό από την Αρένα Ahoy στο Ρότερνταμ, αλλά το «Europe Shine a Light» μας ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία της Eurovision, παρουσιάζοντας τα 41 φετινά βιντεοκλίπ, αλλά και εκπλήξεις με ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα «θρύλων» του διαγωνισμού.



Σαν... σπέσιαλ αφιέρωμα, η EBU είχε και μια ξεχωριστή ενότητα για την όλη βραδιά, με τίτλο «Eurovision Heroes», με καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με τον διαγωνισμό τραγουδιού. 
 

 

Με τίτλο εμπνευσμένο από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στη Eurovision του 1997, η παραγωγή της EBU θέλει να τιμήσει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες των 41 εθνικών αποστολών που θα συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό.

 

Απλή αλλά πάντα λαμπερή η Έλενα Παπαρίζου!

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να την ήθελαν εκτός και να ανέφεραν ότι αρνήθηκε την πρόσκληση που έλαβε από τους διοργανωτές της "ειδικής βραδιάς", όμως, το “χρυσό” κορίτσι της Ελλάδας, Έλενα Παπαρίζου, που κατέκτησε τη μια και μοναδική νίκη έως τώρα για την Ελλάδα το 2005, έδωσε το παρών στη διοργάνωση μέσω ενός οπτικοποιημένου βίντεο με χαιρετισμό στους eurofans.

Όμορφη, λαμπερή και όπως πάντα γεμάτη θετική ενέργεια στο βίντεο που έφτιαξε για το Europe Shine a light.

Μάλιστα, την ακούσαμε για λίγο να τραγουδά και το νικητήριο κομμάτι «My number one» και οι αναμνήσεις ζωντάνεψαν!

 

Μέσα από ένα ξεχωριστό homemade video, ο Sandro παρουσίασε την κυπριακή συμμεοτοχή, το «Running», ένα από τα φετινά τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των Eurofans.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, εμψυχώνοντας τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του Covid-19.

Επίσης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ένωσε τη φωνή του με όλους τους συναδέλφους του ερμηνεύοντας το «Love Shine Α Light», με το οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο κέρδισε τον διαγωνισμό του 1997.

 

Σε αυτό το σόου εμφανίστηκε και η Stefania, που θα λάμβανε μέρος στην Eurovision 2020 για λογαριασμό της ΕΡΤ με το τραγούδι «Superg!irl» δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Στην εκπομπή παρουσιάστηκε μια εναλλακτική καρτ ποστάλ, δηλαδή ένα εισαγωγικό φιλμάκι για την ελληνική συμμετοχή, πλάνα από το βίντεο κλιπ του «Superg!rl» διάρκειας 30 δευτερολέπτων και η Stefania.

Η νεαρή καλλιτέχνις, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία, ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό της Eurovision για το 2021, αφού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και έκλεισε το μήνυμά της, λέγοντας σε άπταιστα ελληνικά: «Φιλιά από την Ελλάδα»!

 

Δείτε όλο τον τελικό εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»