Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» Ο Γαϊτάνος μίλησε...

  10/04/2020 11:14
«Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» Ο Γαϊτάνος μίλησε...

«Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» Ο Γαϊτάνος μίλησε...

  10/04/2020 11:14

 

Ο γνωστός τραγουδιστής πάντως, αυτοτρολάρεται – Παρακολουθεί την περυσινή διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε και τη σχολιάζει, από το σπίτι του βέβαια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος πρωταγωνιστεί και φέτος στα νέα διαφημιστικά spots των καταστημάτων Jumbo. Mε αυτοσαρκασμό και διάθεση για χιούμορ, ο ίδιος εμφανίζεται από το σπίτι του να παρακολουθεί την «επική» διαφημιστική καμπάνια που προβλήθηκε πέρυσι το Πάσχα.

Μάλιστα σχολιάζει κατάλληλα τη σκηνή όπου φαίνεται να παίρνουν φωτιά τα μαλλιά του από τη λαμπάδα μιας κυρίας που τον ακολουθεί μετά την Ανάσταση, καθώς και την επόμενη σκηνή όπου ως Πόντιος Πιλάτος πλένει τα χέρια του. 

«Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι» λέει με φόντο τη βιβλιοθήκη του σπιτιού του.

Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση - πρωτοβουλία της εταιρείας Jumbo να φτιάξουμε φέτος αυτά τα αισιόδοξα σποτ για δύο λόγους, ο πρώτος αφορά τη διάθεσή μας να μεταφέρουμε χαρά και χαλάρωση στους ταλαιπωρημένους από την καραντίνα πατριώτες μας και ο δεύτερος γιατί είναι πολύ σημαντική ευκαιρία κι εγώ, αλλά και η αξιόλογη εταιρεία Jumbo να επισημάνουμε με αγάπη την υπευθυνότητα στην εντολή του κράτους μας να μένουμε αυτό τον καιρό και όσο χρειαστεί στο σπίτι για την κοινή ασφάλειά μας σε σχέση με την πανδημία του Covid-19, αλλά και να τηρούμε με συνέπεια τους κανόνες της προσωπικής μας υγιεινής.
Ξέρετε οι σκέψεις και οι απόψεις μπορεί να είναι πολλές, όμως το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας μας σίγουρα θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το μήνυμα: Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι.

Για εμάς και όσους αγαπάμε.
Καλό Πάσχα και…. εκτός πραγματικής ανάγκης σπίτι εεεεεε!

Πέτρος Γαϊτάνος
Αθήνα, 9 Απριλίου 2020 μ.Χ.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας