Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Περιγράφουν από τα… μπαλκόνια και τις αυλές τους τη νέα τους ζωή στην καραντίνα

  09/04/2020 11:49
Περιγράφουν από τα… μπαλκόνια και τις αυλές τους τη νέα τους ζωή στην καραντίνα

Περιγράφουν από τα… μπαλκόνια και τις αυλές τους τη νέα τους ζωή στην καραντίνα

  09/04/2020 11:49
 
 
Αριστοτέλους, Πατσαλίδης, Νικολάου,Αρτεμίου, Χατζηαδάμου, Δημητρίου, Σταματάρης, Σαββίδου και Τραϊκοβιτς
 

«24 ΩΡΕΣ» Οδοιπορικό εν μέσω καραντίνας… έξω από τα σπίτια τηλεοπτικών προσώπων

Συνεντεύξεις από την αυλή και το μπαλκόνι επώνυμων προσώπων και αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα καθημερινότητά τους υπό συνθήκες περιορισμού.

Με οδοιπορικό εν μέσω καραντίνας επιστρέφει η εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου να φτάνει έξω από τα σπίτια αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού χώρου.

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Λούης Πατσαλίδης, Κούλλης Νικολάου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Βασιλική Χατζηαδάμου, Μάριος Δημητρίου, Γιώργος Σταματάρης, Μαριέλλα Σαββίδου και Μίλαν Τραϊκοβιτς περιγράφουν από τα… μπαλκόνια και τις αυλές τους τη νέα τους ζωή υπό συνθήκες περιορισμού.

Το Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:15, θα παρακολουθήσουμε αλλιώτικες συνεντεύξεις… με τα μέλη της εκπομπής να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, τόσο για την προστασία των ιδίων όσο και των πρωταγωνιστών.

Για πρώτη φορά, αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα καταγράφουν με το κινητό τους τη νέα ζωή τους μέσα στο σπίτι τους και μοιράζονται τις εικόνες, αποκλειστικά με τους τηλεθεατές των «24 ΩΡΩΝ».

Τι άλλαξε στην καθημερινότητά τους; Ποια θετικά κρατάνε από αυτή τη δοκιμασία; Τι τους λείπει περισσσότερο και τι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν μετά τη λήξη των μέτρων;

Τι αποτελεί πλέον γι’ αυτούς σημαντικό και τι ασήμαντο και ποια μηνύματα στήριξης στέλνουν σε όλο τον κόσμο της Κύπρου;

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε ένα ιδιαίτερο επεισόδιο γεμάτο αισιοδοξία και νέα μηνύματα ζωής μέσα από την...«καραντίνα». «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας