Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Άργησε 25 λεπτά η Σταυριανή Κωσταντίνου να βγει στον αέρα του ΡΙΚ! Τι συνέβη;

  08/04/2020 08:53
Άργησε 25 λεπτά η Σταυριανή Κωσταντίνου να βγει στον αέρα του ΡΙΚ! Τι συνέβη;

Άργησε 25 λεπτά η Σταυριανή Κωσταντίνου να βγει στον αέρα του ΡΙΚ! Τι συνέβη;

  08/04/2020 08:53

 

 

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, η μέρα στο κρατικό κανάλι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τεχνικό πρόβλημα στο ΡΙΚ, με 25 λεπτά καθυστέρηση στην «Πρώτη Ενημέρωση»

Τεχνικό πρόβλημα χτύπησε τις εγκαταστάσεις του ΡIK, πρωί πρωί, με αποτέλεσμα η εκπομπή της Σταυριανής Κωσταντίνου, Πρώτη ενημέρωση, να βγει στον αέρα με 25 λεπτά καθυστέρηση.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι αντιμετώπισαν σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, που δεν τους άφηνε να βγουν στον αέρα και αστειευόμενη μάλιστα είπε, ότι μάλλον ο κορωνοϊός χτύπησε και τις τεχνικές εγκαταστάσεις του ΡΙΚ.

Και εκεί που η εκπομπή πήρε μία ροή στα 10 μόλις λεπτά, ξανακόπηκε απότομα για διαφημίσεις, ενώ η δημοσιογράφος μιλούσε στον αέρα για το ρεκόρ θανάτων στην Αμερική. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Και ξαναεπέστρεψε με το χαμόγελο στα χείλη, αναφέροντας ότι η εκπομπή θα βγει μετ´εμποδίων, αλλά με χαμόγελο και αισιοδοξία θα τα καταφέρουν!

Στο επόμενο λεπτό, ο δημοσιογράφος - ανταποκριτής του ΡΙΚ στην Αμερική, Απόστολος Ζουπανιώτης μετονομάστηκε σε Ζουμπα-νιότη,  με την δημοσιογράφο να απολογείται για το λάθος!

Ενώ για να ακούμε στην τηλεόραση τον Παναγιώτη Σεντόνα που ακολούθησε, σε σύνδεση μέσω Skype, έπρεπε να μιλά μέσω τηλεφώνου!

Η Σταυριανή Κωσταντίνου, παρόλα τα τεχνικά προβλήματα που βρέθηκαν στον δρόμο της αχάραγα, δεν έχασε τον ρυθμό και την καλή διάθεση της και με υπομονή, ως σωστή επαγγελματιας συνέχισε ακάθεκτη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας