Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιος έκανε κάμερα, φώτα και ήχο στην εκπομπή του Λούη από το σπίτι;

  28/03/2020 09:19
Ποιος έκανε κάμερα, φώτα και ήχο στην εκπομπή του Λούη από το σπίτι;

Ποιος έκανε κάμερα, φώτα και ήχο στην εκπομπή του Λούη από το σπίτι;

  28/03/2020 09:19

Για πρώτη φορά στην Κυπριακή τηλεόραση ένα Home Edition LNS

H αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, το «Λούης Night Show» του ALPHA Κύπρου, πάει κόντρα στον COVID 19 και εξακολουθεί να αλλάζει ευχάριστα τη διάθεσή μας παραμένοντας σταθερό στο ραντεβού τού και αυτήν την Παρασκευή στις 21:15 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου.

Μετά την τεράστια διαδικτυακή επιτυχία, του πρώτου επεισοδίου, αφού οκτώ και πλέον χιλιάδες χρήστες διαδικτύου, συντονίστηκαν και είδαν ζωντανά τον αγαπημένο Stand Up Comedian σε μια διαφορετική και άκρως διασκεδαστική Home Edition εκπομπή.

Μπορεί στην τηλεόραση να σπάει τα κοντέρ της AGB, ωστόσο και στο διαδίκτυο η πρώτη Live Μετάδοση της Home Edition εκπομπής, του Λούη Πατσαλίδη και της ομάδας του, τρέλανε το internet αφού έφτασε τις 106 χιλιάδες προβολές (views).

Ο Λούης καινοτομεί και επέστρεψε χθες το βράδυ, με Home Edition LNS εκπομπή στην τηλεόραση!

Και αυτή την Παρασκευή, ο Λούης Πατσαλίδης παρέα με τους Παναγιώτη Κυριακού και Τεύκρο Νεοκλέους, παρουσίασαν το δεύτερο «Home Edition Λούης Night Show»

Αναφερόμενος στη νέα εκπομπή «Home Edition Λούης Night Show» ο Λούης Πατσαλίδης είπε: «Οι δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης επιβάλλουν προσαρμογή σε νέα δεδομένα για το καλό όλων. Είναι ώρα ανάληψης ευθύνης από τον καθένα μας, ας εφαρμόσουμε λοιπόν όλα τα μέτρα πρόληψης σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες με βάση τον Κώδικα του Υπουργείου Υγείας.

Η πρόκληση για αντιμετώπιση του COVID 19 είναι τεράστια… Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε!

Από δικής μας πλευράς, επιδιώκουμε να αλλάξουμε την διάθεσή σας με το «LNS Home Edition» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου».

Όσο για το ποιος έκανε κάμερα, φωτισμό και ήχο στην χθεσινοβραδινή εκπομπή;

Με την καλύτερη καμεραγουμαν της Κύπρου σας περιμένουμε απόψε, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου ❤️🙏😜 είπε ο Λούης σε ανάρτηση του, εννοώντας βεβαία την σύζυγο του Αστέρω.

Δεν έχει σημασία ο τόπος και ο τρόπος, αλλά το να αγαπάς αυτό που κάνεις!!! Ραντεβού αύριο μετά το δελτίο, πάντα στον Alpha Κύπρου ❤️🙏

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας