Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χαμός με το «Χρυσοπράσινο φύλλο» που τραγούδησαν Κύπριοι καλλιτέχνες

  26/03/2020 15:15
Χαμός με το «Χρυσοπράσινο φύλλο» που τραγούδησαν Κύπριοι καλλιτέχνες

Χαμός με το «Χρυσοπράσινο φύλλο» που τραγούδησαν Κύπριοι καλλιτέχνες

  26/03/2020 15:15
 
Από τον Ανδρέα Γεωργίου στον Λούη και από την Βίσση, στον Νικήτα Κυριάκου την Έλλη Κυριακίδου και την Χριστίνα Χριστόφια
 

Το τελευταίο διάστημα ζούμε σε ρυθμούς καραντίνας. Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει πλήξει κάθε τομέα της ζωής μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στα σπίτια μας και να βρούμε ασχολίες για να περάσει η ώρα γεμάτα και παραγωγικά. Θα δούμε τις ταινίες μας, θα διαβάσουμε τα βιβλία μας, θα κάνουμε τη γυμναστικής μας και τελοσπάντων ό,τι άλλο βρίσκεται στις προτιμήσεις του καθενός.

Ωστόσο, αυτό που αποφάσισαν να κάνουν οι Κύπριοι τηλεαστέρες και καλλιτέχνες δεν το περιμέναμε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα από τα social media, συγκεκριμένα, ο δημιουργός των “8 Λέξεων” κατόρθωσε να ενώσει στην δύσκολη περίοοδο που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κορωνοϊού πλήθος από Κύπριους διάσημους καλλιτέχνες.

Ο Ανδρέας Γεωργίους εξακολουθεί να βρίσκεται για 11η συνεχόμενη ημέρα στο σπίτι, λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, οπότε σκέφτηκε να δημιουργήσει το ξεχωριστό αυτό βίντεο μαζί με αγαπημένους του φίλους. Όλοι μαζί τραγουδούν το “Χρυσοπράσινο φύλλο” σε στίχους Λεωνίδα Μαλένη και σύνθεση Μίκη Θεοδωράκη.

“Η πρώτη φορά που ακούσαμε για τον κορωνοϊό ήταν τον Δεκέμβριο και σιγά σιγά άρχισε να εξαπλώνεται σε διάφορες χώρες. Ένας εχθρός που έρχεται όλο και πιο κοντά μας” σημείωσε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του αποσπάσματος.

Ο Ανδρέας τραγουδά το Χρυσοπράσινο φύλλο, μαζί με τους Κούλλη Νικολάου, Λούη Πατσαλίδη, Λουκά Φουρλά, Ρούλα Γεωργιάδου, Τάσο Τρύφωνος, Χριστίνα Παυλίδου, Ελευθερία Ελευθερίου, Ερμογένη Σκιτινη, Χρύσανθο Τσουρούλλη, Άντρη Καραντώνη, Βασιλική Χατζηαδάμου, Άννα Βίσση, Χριστιάνα Αρτεμίου, Λώρη Λοϊζίδη, Νικήτα Κυριάκου, Έλλη Κυριακίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Βαρβάρα Λάρμου, Μιχάλη Σοφοκλέους, Κώστα Δημητρίου, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Φιλίππου, και πολλούς άλλους.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας