Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σταματά εντελώς τα γυρίσματα της εκπομπής του ο Λούης

  16/03/2020 13:21
Σταματά εντελώς τα γυρίσματα της εκπομπής του ο Λούης

Σταματά εντελώς τα γυρίσματα της εκπομπής του ο Λούης

  16/03/2020 13:21
 
Με επίσημη ανακοίνωση ο Λούης Πατσαλίδης έβαλε φρένο στην εκπομπή του. Την ίδια σωστή τακτική ακολούθησε ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου!
 
 
Με σχετική του ανακοίνωση στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media ενημέρωσε το κοινό της εκπομπής του ότι κατεβάζει ρολά για λίγο διάστημα λόγω κορωνοϊού.

Αγαπητοί φίλοι,

Με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια και υγεία των πολιτών, των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών του, ο ALPHA Κύπρου, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού (COVID-19), εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή τον Κώδικα του Υπουργείου Υγείας.

Με αυτά τα δεδομένα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λάβαμε την δύσκολη απόφαση να προχωρήσουμε σε προσωρινή παύση των γυρισμάτων του #LouisNightShow

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μαζί το συντομότερο, για να γελάσουμε ξανά μαζί!

Σύντομα ξανά μαζι! Προς το παρόν ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης, πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας και #ΜένουμεΣπίτι!

Υστερόγραφο: Δείτε τα θετικά της υπόθεσης. Δεν θα χρειαστεί να ακούσουμε Τεύκρο για τις επόμενες μέρες! 😂

Την ίδια σωστή τακτική ακολούθησε ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Φίλες και φίλοι
Το ΡΙΚ εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή τα μέτρα που το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν στο πλαίσιο της πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID_19.
Στο πλαίσιο αυτό αναστέλλεται προς το παρόν η καθημερινή μετάδοση του Happy Hour.
#Μένουμε_σπίτι με ψυχραιμία και ατομική ευθύνη σκεπτόμενοι πάντα ότι τα μέτρα είναι αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας, τη δική μας, των αγαπημένων μας και του κοινωνικού συνόλου.

Μένουμε σπίτι και δουλεύουμε όσο μπορούμε από εδώ. Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης
(μπήκα ήδη στον έβδομο μήνα,
με υπευθυνότητα και κατανόηση της δύσκολης περιόδου που διανύουμε όλοι, παραμένω στο σπίτι μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον η διεύθυνση του σταθμού @superfm_radio και @sigmatvcy υπεύθυνα και έγκαιρα έχει προχωρήσει σε αναστολή της ζωντανής εκπομπής μας (ραδιόφωνο και όλα καλά) για τη προστασία των εργαζομένων.
Η κρισιμότητα των στιγμών αφορά όλους μας χωρις επιπολαιότητες. Θα κάνουμε παρεούλα από εδώ και από το Blog μου που μπορείτε να βρείτε στο www.constantinaevripidou.com (link in bio).
Μένουμε δυνατοί, υπεύθυνοι και ενημερωμένοι και τα καλύτερα θα έρθουν... 🙏🏻

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας