Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Λούης ακύρωσε τις παραστάσεις στην Κύπρο και κόβει το κοινό από την εκπομπή

  10/03/2020 12:27
Ο Λούης ακύρωσε τις παραστάσεις στην Κύπρο και κόβει το κοινό από την εκπομπή

Ο Λούης ακύρωσε τις παραστάσεις στην Κύπρο και κόβει το κοινό από την εκπομπή

  10/03/2020 12:27
 
 
Οι αναπροσαρμογές λόγω κορωνοϊού! Ο Λούης αλλάζει τα πάντα για το κοινό καλό!
 
Μετά τις ακυρώσεις των παραστάσεων του στην Αγγλία, ο Λούης Πατσαλίδης με αίσθηση ευθύνης, ακυρώνει τις παρατάσσει του και στην Κύπρο, για όλο τον μήνα Μάρτιο. Παράλληλα μειώνει στο 1/6 το κοινό της εκπομπή του, για ευνόητους λόγους.
 

Αγαπητοί φίλοι,

Λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του κορονοϊου (Covid-19) και τις ανησυχίες πολλών συμπατριωτών μας πήρα την απόφαση να ακυρώσω τις παραστάσεις του “Έξω Φρενών” για όλο το μήνα Μάρτιο σε όλες τις πόλεις καθώς και τις 2 παιδικές παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία 15 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα σε συνεργασία με τον σύνδεσμο αστυνομίας Κύπρου.

Είναι απόλυτα κατανοητό το γεγονός ότι πολλοί φίλοι δεν νιώθουν άνετα να βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους με πολυκοσμία αυτή την περίοδο και είναι ΕΥΘΥΝΗ μας, να προχωρούμε σε ανάλογες προληπτικές ενέργειες στον βαθμό που μας αναλογεί.

Όσον αφορά τα γυρίσματα του Louis Night Show, αυτά συνεχίζονται κανονικά κάθε Τρίτη, έχοντας όμως ένα μάξιμουμ αριθμό κοινού, σε χαμηλότερους αριθμούς απότι συνήθως ούτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερο έλεγχο υγιεινής. Για αυτό το λόγο, θα διατίθενται 100 αντί 600 εισιτήρια για τα επόμενα γυρίσματα. Είμαστε εξ’ αυτών που στηρίζουν τις ψύχραιμες αντιδράσεις στις εξελίξεις και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα με σοβαρότητα (και φυσικά, με χιούμορ επί των οθονών σας).

Ο προγραμματισμός για τον μήνα Απρίλιο θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες ανάλογα με τις εξελίξεις.

Λούης Πατσαλίδης
& Η ομάδα του LNS

Υστερόγραφο:

Για τις παιδικές παραστάσεις όσοι φίλοι αγόρασαν εισιτήριο μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99551003 και 99567370 για διευθέτηση επιστροφής των χρημάτων τους! Όσοι δεν επιθυμούν επιστροφή χρημάτων το συνολικό ποσό θα γίνει εισφορά στο σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια Ευχή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας