Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι… Στη διάθεση οποιουδήποτε για συμβουλές»

  18/02/2020 10:44
«Δεν συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι… Στη διάθεση οποιουδήποτε για συμβουλές»

«Δεν συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι… Στη διάθεση οποιουδήποτε για συμβουλές»

  18/02/2020 10:44
 
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε on camera για το άδειασμα του από την ΕΡΤ και την Στεφανία Λυμπερακάκη
 

Στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με αφορμή την απόρριψη της πρότασης να εκπροσωπήσει τη χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Νιώθει, αλήθεια, πικρία που η ΕΡΤ επέλεξε τελικά την 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραδέχθηκε πως δεν διατηρεί καμία πικρία που δεν θα εκπροσωπήσει τη φετινή χρονιά την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. “Ούτως ή άλλως δεν διαγωνίστηκα πουθενά. Η δισκογραφική μου εταιρεία αποφάσισε να στείλει το τραγούδι που έτσι και αλλιώς κυκλοφορεί σε λίγες μέρες που θα είναι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου featuring One”.

“Στο κάτω κάτω της γραφής είναι δικαίωμα του κάθε κρατικού καναλιού να διαλέξει οποιοδήποτε τραγούδι. Για όνομα του Θεού! Μην προσπαθήσετε να μπερδέψετε τα πράγματα, ούτε μπαίνουμε σε οποιαδήποτε κόντρα με ένα νέο στο οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία και έχει όλα τα φώτα και τη στήριξη μας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Καμία σχέση, δεν έχω διαγωνιστεί με κανέναν ούτε συγκρίνομαι με ένα 17χρονο κορίτσι ούτε βάζω κόντρες με κανένα 17χρονο κορίτσι! Ήταν δικαίωμα της ΕΡΤ να επιλέξει από μια λίστα” πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Αγαπώ την Eurovision και είμαι χορτάτος γιατί έχω πάει 3 φορές. Είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε για συμβουλές” κατέληξε στις δηλώσεις στην κάμερα του STAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας