Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Προκάλεσε σάλο η δήλωση για κινητό και αλκοόλ στο σπίτι του #GNTMgr

  12/12/2019 12:28
Προκάλεσε σάλο η δήλωση για κινητό και αλκοόλ στο σπίτι του #GNTMgr

Προκάλεσε σάλο η δήλωση για κινητό και αλκοόλ στο σπίτι του #GNTMgr

  12/12/2019 12:28
 
 

Σάλο προκάλεσε η χθεσινή δήλωση της Μέγκι Ντρίο ότι κατά την περσινή συμμετοχή της είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο σπίτι παράνομα αλκοόλ και κινητό τηλέφωνο. «Δεν είχε γίνει μέσα στο σπίτι του #GNTMgr, είχε γίνει πριν...»  «Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει...» Τι απάντησε στο άδειασμα των πρωήν συμπαικτριών της;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κάποιες από τις περσινές συμπαίκτριες της Μέγκι στο GNTM την διέψευσαν και είπαν πως αυτό δεν έγινε ποτέ μέσα στο σπίτι, αλλά κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο λίγο πριν μπουν στο σπίτι.

Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε ότι η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη ήταν η παίκτρια που κατάφερε να την ανακαλύψει και ήρθαν σε ρήξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είχα βάλει μέσα στο σπίτι του #GNTMgr κινητό και αλκοόλ παράνομα...»

Η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “ Ευτυχείτε” διέψευσε εντελώς τη Μέγκι Ντρίο.

“Δεν είχε γίνει μέσα στο σπίτι του GNTM, είχε γίνει πριν. Στο ξενοδοχείο θυμάμαι. Τις έφερναν κάποιοι τύποι από το ξενοδοχείο κινητό, ποτά και τέτοια και τις τρεις τους. Και είδαμε έναν τύπο με τρία κινητά στο χέρι του να μπαίνει από το παράθυρο των κοριτσιών να μπαίνει μέσα στο δωμάτιό τους και το είπαμε εμείς στο φύλακα και ο φύλακας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο και να το βρει τέλος πάντων.”, δήλωσε η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη συνέχεια η Ξανθή Τζερεφού "άδειασε" και αυτή με τη σειρά της τη Μέγκι, αφού είπε ότι όποιος έμπαινε μέσα στο σπίτι περνούσε από αυστηρό έλεγχο: “Οι διασώστες αρχικά περνάγανε από έλεγχο πριν μπούνε. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει. Ο τσακωμός πάντως στο ξενοδοχείο θα εννοούσε η Μέγκι.”

Ακριβώς τα ίδια πρόσθεσε και η πρώην παίκτρια του περσινού GNTM, Μαριάννα Παινέση.

Τι απάντησε η Μέγκι Ντρίο στο “άδειασμα” των πρωήν συμπαικτριών της;

“Όλα αυτά ξεκινήσαν στο ξενοδοχείο. Αλλά το ξενοδοχείο είναι μια φάση του παιχνιδιού, για εμάς τουλάχιστον, που ήταν κανονικό ριάλιτι. Μέσα στο ξενοδοχείο ήμασταν στο ριάλιτι μέσα. Το γεγονός ότι καθίσαμε στο ξενοδοχείο σχεδόν ένα μήνα, ήταν επειδή το σπίτι δεν ήταν έτοιμο. Αλλά η φάση και η διαδικασία, ήταν ίδια. Δεν έχει αλλάξει κάτι.”

Στη συνέχεια το μοντέλο πρόσθεσε: “ Όσον αφορά τα ποτά αυτό το ξέρω εγώ, η Εύη και η Μικαέλα. Ήταν κάτι δικό μας, της τριάδας που καταφέραμε και κάναμε. Εγώ το αποκάλυψα χθες και δεν έχω κανένα λόγο να το βγάλω από το μυαλό μου. Ρισκάρω την εικόνα μου αυτή στη στιγμή, όχι των άλλων.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας