Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Χάρης για τους καβγάδες με τη Αντελίνα του στο #GlobetrottersGR

  04/12/2019 10:16
Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Χάρης για τους καβγάδες με τη Αντελίνα του στο #GlobetrottersGR

Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Χάρης για τους καβγάδες με τη Αντελίνα του στο #GlobetrottersGR

  04/12/2019 10:16
 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τους ομηρικούς καβγάδες με τη γυναίκα του, Αντελίνα στην  εκπομπή #GlobetrottersGR, το σοκ που έπαθε όταν είδε την πρώτη εκπομπή, αλλά και τα σχόλια που ακούει για τα κιλά τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας.»!

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

Και πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ»!

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ένας περαστικός στο δρόμο του φώναζε «ήρωας, ήρωας…»!

«Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καυγά. Εκεί πέρα στο τανγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Ο καυγάς κράτησε όλη μέρα»

Ποια σχόλια τον ενόχλησαν;

«Ναι, έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις. Κι εγώ, και η Αντελίνα και μαζί.

Στο Globetrotters ήμασταν αγνοί και παρθένοι οργανισμοί. Οι καβγάδες επ’ ουδενί δεν ήταν στημένοι. Ποτέ δεν μας καθοδήγησε κανείς. Σε έναν καβγά με την Αντελίνα πιο εύκολα θα κάνω πίσω εγώ, γιατί είμαι πιο μεγάλος, πιο ώριμος και αφού ξέρω ότι θα τα βρούμε ούτως ή άλλως, δεν έχει νόημα.

Αυτό που με έκανε να μπω στο παιχνίδι ήταν η μουρμούρα της Αντελίνας. Τα χρήματα δεν ήταν κίνητρο, γιατί τα χρήματα που βγάλαμε είναι λιγότερα από όσα ενδεχομένως θα έβγαζα αν εκείνο το δίμηνο έμενα στην Ελλάδα και τραγουδούσα», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θεωρητικά και πρακτικά έχουμε συμβόλαιο με το Star ακόμα, λήγει με το που τελειώνει το παιχνίδι. Ένας όρος του συμβολαίου είναι ότι πριν συμφωνήσουμε με οποιαδήποτε άλλη πρόταση, οφείλουμε να ενημερώσουμε το Star, ώστε να μας πει ότι σας κάνω κι εγώ την ίδια πρόταση. Έχουν δηλαδή την πρώτη επιλογή», αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας