Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Λυδία του #GNTMgr αποκάλυψε ότι εγκαταλείπει το modeling και η Σουζάνα το θεωρεί χάσιμο χρόνου

  29/11/2019 13:29
Η Λυδία του #GNTMgr αποκάλυψε ότι εγκαταλείπει το modeling και η Σουζάνα το θεωρεί χάσιμο χρόνου

Η Λυδία του #GNTMgr αποκάλυψε ότι εγκαταλείπει το modeling και η Σουζάνα το θεωρεί χάσιμο χρόνου

  29/11/2019 13:29
 
 
"Από τη μέρα που αποχώρησα δεν βλέπω καθόλου GNTM. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον να δω"!
 

Η Σουζάνα Κουόλ βγήκε από το GNTM και ούτε να ξανακούσει δεν θέλει για το reality με τα μοντέλα του Star. Από την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Σωτήρης Καραμίντζας την ρώτησε σχετικά κι εκείνη απάντησε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Από τη μέρα που αποχώρησα δεν βλέπω καθόλου GNTM. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον να δω, έχω και πολλές δουλειές. Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς”.

Η Σουζάνα Κουόλ αποκάλυψε: “Μου είπαν αν θέλω να ξαναμπώ, αλλά τους είπα δεν θέλω. γιατί είναι χάσιμο χρόνου και έχω και άλλες δουλειές να κάνω”.

“Θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες λίγο πολύ έχουμε πέσει θύμα μοντάζ, υπάρχουν σημεία που έχω πει καλά πράγματα και δεν τα έχουν παίξει”, σημείωσε.

Μπορεί να μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η Λυδία Κατσανικάκη δεν δέχτηκε τη δεύτερη ευκαιρία για να μπει στο GNTM, ωστόσο, η πρώην διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού μας αποκάλυψε το λόγο. Η κοπέλα που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο GNTM και αντιμετωπίζει τη νόσο της αλωπεκίας, εξομολογήθηκε πως εγκαταλείπει το modeling για την υποκριτική.

Η Λυδία του GNTM βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη και την πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με τον Νίκο Μουτσινά και αφού αποκάλυψε πως ο Νίκος ήταν δάσκαλός της στη σχολή θεατρικών σπουδών, ανέφερε πως τώρα πια σκέφτεται μόνο την υποκριτική.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», η Λυδία ανέφερε πως δε θα ασχοληθεί παραπάνω με τον χώρο του modelling, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική, με την οποία και καταπιάνεται από πολύ μικρή.

Ακόμη, είπε ότι είχε πρόταση για να ξαναμπεί στο GNTM και πρόβλεψε τη νικήτρια, η οποία κατά τη γνώμη της θα είναι η Άννα Μαρία. «Το πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία και το θέλω κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Λυδία.

Όλα όσα είπε για το μόντελινγκ και την υποκριτική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας