Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Σκουλός σχολιάζει τον χαρακτήρα την Κάτιας και τις φιναλίστ του #GNTMgr!

  28/11/2019 12:11
Ο Σκουλός σχολιάζει τον χαρακτήρα την Κάτιας και τις φιναλίστ του #GNTMgr!

Ο Σκουλός σχολιάζει τον χαρακτήρα την Κάτιας και τις φιναλίστ του #GNTMgr!

  28/11/2019 12:11
 

Ο Δημήτρης Σκουλός, ο αγαπημένος φωτογράφος και κριτής του GNTM2 σε έναν καινούργιο ρόλο, αφού πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Doca. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Βαλάντη λέγοντας πως ήταν ο πρώτος που τον εμπιστεύτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Να’ ναι καλά τον ευχαριστώ, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω επαγγελματικά. Γιατί να μην τον ευχαριστήσω; Τότε θυμάμαι ήταν Νο1, γινόταν χαμός και βρήκε έναν νέο φωτογράφο σαν και μένα και μου εμπιστεύτηκε την αφίσα του και διάφορα πράγματα», είπε ο φωτογράφος, σημειώνοντας επίσης πως: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό πράγμα και όχι η δουλειά. Όλα έχουν ψηφοποιηθεί και δεν μου αρέσει αυτό.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα κορίτσια του GNTM. Τι είπε για τη Μαρία Μιχαλοπούλου και το λάθος που έκανε και είπε ψέματα μπροστά στους κριτές για τη φωτογραφία της;

«Ένα κοριτσάκι που μετάνιωσε αμέσως και το είπε μπροστά στην Έλλαδα. Μην την πυροβολήσουμε, μια χαρά», απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός και αρνήθηκε πως έχει κάποια αγαπημένη στο παιχνίδι, λέγοντας:

«Δεν έχω αγαπημένη. Είναι καλά παιδιά που παλεύουν να κάνουν κάτι. Δεν έχω αδυναμία. Η Άννα Μαρία είναι η μικρούλα μας, θα την προσέξω λίγο παραπάνω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είμαστε αντικειμενικοί.

Αν ένα μοντέλο είναι 1.80, κορμάρα με συγκλονιστικό πρόσωπο και είναι παλιοχαρακτήρας, θα κάνει μια χαρά καριέρα. Naomi Campbell, αρκεί να είναι τόσο κούκλα. Πόσοι ηθοποιοί είχαν κακό χαρακτήρα και έχουν κάνει καριέρα;»

Όσο αφορά στην Κάτια και το γεγονός ότι ήταν ένα πρόσωπο που προέτρεψε να μπει το GNTM, ο ίδιος ανέφερε: «Γιατί να μετανιώσω που προέτρεψα την Κάτια να μπει στο GNTM. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που λέει τη γνώμη του μπροστά στην κάμερα. Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχοι χαρακτήρες που λένε τη γνώμη τους εκτός, αυτό δεν το γνωρίζετε. Είναι πολύ καλό μοντέλο, βλέπετε πως πάει στις φωτογραφήσεις. Την προέτρεψα να έρθει στο show, χωρίς να είναι φίλη μου, χωρίς να τη γνωρίζω, μου τη σύστησαν στυλίστριες ενός μεγάλου περιοδικού που φωτογράφιζα εκείνη την ημέρα. Τώρα που μιλάμε έχουμε φτάσει στον τελικό. Δεν θα πω αν είναι η Κάτια ή όχι, αλλά αυτές οι τρεις που έφτασαν στον τελικό είναι οι καλύτερες. Βλέπω και τις τρεις νικήτριες.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας