Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τέλος και για το «Άλλα λόγια θκείε παπά» Τι λέει το Sigma;

  20/11/2019 14:25
Τέλος και για το «Άλλα λόγια θκείε παπά» Τι λέει το Sigma;

Τέλος και για το «Άλλα λόγια θκείε παπά» Τι λέει το Sigma;

  20/11/2019 14:25
 
 
Μετά την ανακοίνωση για το τερματισμό της σειράς εποχής «Γαλάτεια» από το Sigma, αυλαία ρίχνει και δεύτερο σίριαλ του σταθμού.
 
 
Μπαράζ εξελίξεων στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, αφού ανακοινώνει μέσα στο ίδιο 24ωρο τον τερματισμό και της δεύτερης σειράς του.
 
Ήταν η ίδια σειρά όπου στις αρχές του μήνα ξέσπασε ιδιαίτερος ντόρος αφού οι ηθοποιοί και τεχνικοί παραιτήθηκαν, γιατί ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο.
 
Το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση του ενημερώνει για το τι θα γίνει με τις πληρωμές αλλά και την ολοκλήρωση της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Δείτε την ανακοίνωση:
 
"Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «Άλλα λόγια θκείε παπά» επιθυμούμε να θέσουμε σε γνώση των τηλεθεατών  τα κάτωθι:

Στις 18/11/19 έχει γνωστοποιηθεί στο ΣΙΓΜΑ διακοπή της παραγωγής της σειράς από την εταιρεία παραγωγής  KOUMIDES PRODUCTIONS LTD παρά την επιθυμία του ΣIΓΜΑ να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σειρά σε ένα αμοιβαίως συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων.

Με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις και μετά από διακανονισμό με την εταιρεία παραγωγής το ΣΙΓΜΑ προχωρά στην πληρωμή των τιμολογίων που του έχουν αποσταλεί με μικρή καθυστέρηση που είναι συνήθης πρακτική στην τηλεοπτική αγορά.

Σε κάθε περίπτωση το ΣΙΓΜΑ θα εξοφλήσει την εταιρεία παραγωγής για το σύνολο των επεισοδίων που έχουν παραδοθεί.

Τυχόν εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις του ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την εν λόγω τηλεοπτική σειρά  υπάρχουν αποκλειστικά και μόνον προς την εταιρεία παραγωγής και όχι προς οποιοδήποτε τρίτο.

Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι το ΣΙΓΜΑ στήριξε την παραγωγή της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς παρά το γεγονός ότι δεν επετεύχθη ο προβλεπόμενος συμβατικός στόχος τηλεθέασης.

Τον παρόν αποστέλνεται προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς  αποφυγή παρερμηνειών που δυνατόν να θίξουν με οποιοδήποτε τρόπο το ΣΙΓΜΑ".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας