Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H δοκιμασία, η παραβίαση κανονισμού και η αποχώρηση που είδαμε στο #GNTMgr!

  20/11/2019 09:02
H δοκιμασία, η παραβίαση κανονισμού και η αποχώρηση που είδαμε στο #GNTMgr!

H δοκιμασία, η παραβίαση κανονισμού και η αποχώρηση που είδαμε στο #GNTMgr!

  20/11/2019 09:02

Η δεκάδα του GNTM βρέθηκε σε μια δοκιμασία βγαλμένη από παραμύθι. Τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν στον φακό του Πέτρου Σοφικίτη ως σύγχρονες Mary Poppins στον αέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μαγεία, παιδικότητα και βρετανική φινέτσα, έπρεπε να συνδυαστούν με ένα πολύ ιδιαίτερο και βαρύ styling και με συγκεκριμένες πόζες, που αψήφησαν τη βαρύτητα, καθώς εκτελούνταν σε τραμπολίνο!

To στρατηγικό πλεονέκτημα της Άννας ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας, ενώ η απόφαση της να κάνει μόνη της η Μαρία μαλλιά και μακιγιάζ έφερε αντιδράσεις.

Η Μαρία όταν της ανακοινώθηκε πως θα έκανε μόνο της μακιγιάζ και μαλλιά ξεπέρασε τα όρια της.

Τι έκανε όμως και εξόργισε την Ζενεβιέβ;

Παρατήρησε πως είχε κάνει κάποιες αλλαγές στο μακιγιάζ της σε σχέση με αυτό που είχε δει στην προετοιμασία. Όταν την ρώτησε τι έχει κάνει, εκείνη της αποκάλυψε πως την βοήθησε η make-up artist, κάτι που απαγορευόταν.

Tην καλύτερη συνεργασία επέλεξε ο φωτογράφος και αυτή ήταν η Χαρά, η οποία απόλαυσε μια επιβράβευση έκπληξη με την φίλη της Κέισι. 

Πίσω στο πλατό για την κριτική και την αποχώρηση, οι κριτές επέπληξαν την Μαρία καθώς ενώ ήταν απαγορευτικό για εκείνη να έχει βοήθεια από make up artist τελικά έγινε από εκείνη το ρετούς της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τα βάλει η επιτροπή μαζί της.

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν μετά από αυτό το σκηνικό να φύγει η Μαρία, τελικά άλλη η κοπέλα που αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Χαρά ενώ τις δυο χειρότερες η Ασημίνα και η Εμμανουέλα.

Η Εμμανουέλα ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε. 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας