Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

#GNTMgr Spoiler! Αυτά είναι τα επόμενα πέντε κορίτσια που θα αποχωρήσουν!

  05/11/2019 09:46
#GNTMgr Spoiler! Αυτά είναι τα επόμενα πέντε κορίτσια που θα αποχωρήσουν!

#GNTMgr Spoiler! Αυτά είναι τα επόμενα πέντε κορίτσια που θα αποχωρήσουν!

  05/11/2019 09:46

Το Greece’s Next Top Model έχει γίνει μια συνήθεια πλέον και πολλοί είναι εκείνοι που κάθε Δευτέρα και Τρίτη συντονίζονται προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός αναζητούν το επόμενο μοντέλο που θα κατακτήσει τον χώρο της μόδας!

Ποια είναι τα επόμενα πέντε κορίτσια που θα βρεθούν εκτός του παιχνιδιού;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά την αποχώρηση της Όλγας Καλογήρου λοιπόν, εκείνη που παίρνει τον δρόμο της εξόδου είναι η Σουζάνα Κόουλ, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της έδωσαν οι κριτές και έτσι η πορεία της στο GNTM σταματάει εδώ.

Την επόμενη εβδομάδα (11 -12 Νοεμβρίου) οι διαγωνιζόμενες που δεν θα πάρουν τη φωτογραφία τους και θα αποχωρήσουν από το reality μοντέλων είναι η Σπυρούλα Κάιζερ, όνομα που ήδη έχει ακουστεί από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και η Μαρίνα Γρηγορίου. 

Και ενώ οι δοκιμασίες δυσκολεύουν και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, η αποχώρηση ενός φαβορί έρχεται να χαροποιήσει τις FF και παράλληλα να στενοχωρήσει τα υπόλοιπα κορίτσια. Στα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας στις 18 και 19 Νοεμβρίου, το κορίτσι που πήρε το golden pass και μπήκε απευθείας στο σπίτι του GNTM, η Ελευθερία Καρναβά, θέτεται εκτός παιχνιδιού, ενώ την ακολουθεί η Εμμανουέλα Μάινα.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας