Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έχεις το App για να ψηφίσεις την Κωνσταντίνα Αρέστη στο #XFactorGR;

  16/10/2019 15:52
Έχεις το App για να ψηφίσεις την Κωνσταντίνα Αρέστη στο #XFactorGR;

Έχεις το App για να ψηφίσεις την Κωνσταντίνα Αρέστη στο #XFactorGR;

  16/10/2019 15:52
 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και πως μπορείς  να συμμετέχεις στην ψηφοφορία του #XFactorGR 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αύριο, Πέμπτη 17/10 στις 21.00 έρχεται το πρώτο Live Show!

Στο X-Factor οι τηλεθεατές ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες αποκλειστικά μέσα από το app του OPEN TV, εντελώς δωρεάν!

Είναι αυτοί που κάθε φορά καθορίζουν τους δύο παίκτες που σε κάθε live βγαίνουν ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση, για να αποχωρήσει τελικά από το X Factor ο ένας από τους δύο, ύστερα από απόφαση των τεσσάρων κριτών.

Μόνο για αύριο, στην πρεμιέρα των Live Shows, οι παίκτες από κάθε ομάδα που θα λάβουν τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσουν, έτσι θα έχουμε 4 αποχωρήσεις για μία και μοναδική φορά.

ΔEITE EΠΙΣΗΣ: Ανατροπή; Κόπηκαν στα chair challenge του #XFactorGR, αλλά μπαίνουν στα live…

Την Κύπρο εκπροσωπεί η Κύπρια, πανέμορφη και πολυτάλαντη Κωνσταντίνα Αρέστη! 

Κατ’ αυτό τον τρόπο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία μέσα από το app του OPEN TV

– Οι τηλεθεατές κατεβάζουν το app του OPEN TV (για iOS και android) από το App store ή το Playstore, αντίστοιχα.

– Από την Πέμπτη 17/10 το πρωί στις 10.00, ανοίγοντας το app βλέπουν ένα banner X Factor που γράφει «Κατά τη διάρκεια του LIVE ψήφισε ΕΔΩ» πάνω στο οποίο πατούν για να κάνουμε login και να μπορούν να ψηφίσουν όταν ξεκινήσουν τα live.

– Κάνουν login είτε μέσω Facebook είτε μέσω gmail, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν άλλα στοιχεία.

– Η ψηφοφορία ανοίγει τη στιγμή που εμφανίζεται στη σκηνή ο πρώτος διαγωνιζόμενος. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν για κάθε παίκτη ξεχωριστά ΜΟΝΟ τη στιγμή που βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι του. Όσο τραγουδά βλέπουν τη φωτογραφία, το όνομά του και σε ποια ομάδα ανήκει (του Χρήστου Μάστορα #teamMastoras, της Μελίνας Ασλανίδου #teamASlanidou, του Μιχάλη Τσαουσόπουλου #teamTsaousopoulos ή του Γιώργου Θεοφάνους #teamTheofanous). Έχουν δικαίωμα να δώσουν μέχρι 5 ψήφους, είτε στον ίδιο υποψήφιο, είτε σε διαφορετικούς (πχ να σώσουμε από 1 ψήφο σε 5 διαφορετικούς παίκτες, ή να δώσουμε 2 ψήφους σε 2 παίκτες και 1 ψήφο σε έναν κλπ). Σε κάθε live έχουμε έως 5 ψήφους στη διάθεσή μας.

– Κάθε φορά που χρησιμοποιούν μια ψήφο, το «τικ» δίπλα από κάθε ψήφο γίνεται πράσινο. Έτσι καταλαβαίνουν ότι η ψήφος μας καταχωρήθηκε.

– Μόλις τραγουδήσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, βλέπουμε τηλεοπτικά (στο Live του X Factor που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή) το σύνολο των ερμηνειών, με ένα απόσπασμα από την ερμηνεία του κάθε ένα. Σε αυτό το διάστημα που τηλεοπτικά προβάλλεται μια «περίληψη» όλων των ερμηνειών, ανοίγει ξανά η ψηφοφορία. Εάν δεν έχουν ήδη εξαντλήσει τις 5 ψήφους, μπορούν να κάνουμε slide δεξιά κι αριστερά στις φωτογραφίες των παικτών και να ψηφίσουν, ενώ τους βλέπουν όλους στο app (φωτογραφία, όνομα και ομάδα στην οποία ανήκουν). Θα πρέπει, όμως, σε αυτό το στάδιο να έχουν διαθέσιμες ψήφους από τις συνολικά 5 που αναλογούν και να μην τις έχουν εξαντλήσει ψηφίζοντας μεμονωμένα τους παίκτες την ώρα της live ερμηνείας.

– Μετά την προβολή του βίντεο με τα αποσπάσματα από όλες τις ερμηνείες, η ψηφοφορία κλείνει και ανοίγει ξανά μία εβδομάδα μετά, στο επόμενο live.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας