Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τρεις θα είναι τελικά οι κριτές του #TheFinal4! Χρειάστηκε να...διώξουν τον ένα! Το οργισμένο μήνυμα του!

  17/09/2019 09:37
Τρεις θα είναι τελικά οι κριτές του #TheFinal4! Χρειάστηκε να...διώξουν τον ένα! Το οργισμένο μήνυμα του!

Τρεις θα είναι τελικά οι κριτές του #TheFinal4! Χρειάστηκε να...διώξουν τον ένα! Το οργισμένο μήνυμα του!

  17/09/2019 09:37

Μια απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε για το The Final Four που προκαλεί εντύπωση! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πριν από λίγες ημέρες, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα μέλη της κριτικής επιτροπής του νέου μουσικού talent show και αυτά ήταν o Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, o Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και ο Νίκος Μωραΐτης (ο καλύτερος  με διαφορά σύγχρονος άντρας στιχουργός).

Ωστόσο, οι αυστηροί όροι του The Final Four αναφέρουν πως η επιτροπή του show πρέπει να είναι τριμελής και όχι τετραμελής.

Όπως ακριβώς συμβαίνει  δηλαδή σε όλες τις χώρες που προβάλλεται με επιτυχία το show.

Δυστυχώς, η εταιρεία παραγωγής Armoza ζήτησε να γίνει η απαραίτητη αλλαγή στην κριτική επιτροπή και έτσι, το πρόσωπο που μένει εκτός είναι ο Νίκος Μωραΐτης.

Στην κριτική επιτροπή του The Final 4 θα είναι λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Λίγες ώρες μετά την είδηση της απομάκρυνσής του από το The Final Four, ο Νίκος Μωραΐτης έδωσε την απάντησή του μέσω twitter. 

Ο γνωστός στιχουργός απέδωσε την απόλυσή του στις πολιτικές του απόψεις και όσα έχει γράψει κατά καιρούς στο twitter, ενώ έκλεισε την ανάρτησή του με τη φράση «Η δουλειά μου σε σχέση με τη μουσική είναι προς πώληση. Τα πιστεύω μου όχι». 

Το tweet του Νίκου Μωραΐτη: 

 

H ανάρτησή του στο facebook: 

Η επίσημη αιτιολογία του σταθμού προς τον Νίκο Μωραΐτη ήταν ότι οι Ισραηλινοί που έχουν τα δικαιώματα του τάλεντ σόου απαγόρευσαν την ύπαρξη τετραμελούς επιτροπής καθώς οι κριτές πρέπει να είναι τρεις.

Όμως, από πλάνα του παιχνιδιού σε ξένα κανάλια όπου έχει φιλοξενηθεί η συγκεκριμένη αιτιολογία καταρρίπτεται καθώς στις ΗΠΑ η επιτροπή είναι τετραμελής.

Ποιος λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος απομάκρυνσης του Νίκου Μωραΐτη;

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο κυριότερος λόγος είναι, όπως ακούγεται στο παρασκήνιο τα "ενοχλητικά" ποστ του στιχουργού στα social media εναντίον του ΑΝΤ1.

Κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σταθμό στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε το παρακάτω βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας